Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, July 16, 2009

Slice Cheese Cupcake with blueberry filling

pehhh..panjang beno tajuk tuh.hehe...
Nih saja godek2 petang td..
resepi asal slice cheese cake..resepi ros..tp aku letak dalam papercup,..jd laa cupcake n diinti blueberry sebab aku teringin nak makan yg berasaskan 2 benda nih..hahaha...


Lenkali nak letak inti bebanyak skitt..huhuu
Plan asal nak buat blueberry cheesetart..tp acuan aku beso2 gedabak gedebok jek takde yg sesuai..hee..
Esok nak masak apa ya? hmmm...jenguk dapur org jap..ngeeee
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 Komen Di Sini:

emilia said... [Reply to comment]

wahhh sdpnyer nmpk..lgi2 tgk jem blueberry tu tgh mencair nk meleleh tu..nmpk mcm kt kedai pulak:)

~~ciklinn~~ said... [Reply to comment]

vavvavvava bikinn gue terasa2 kemanisannya..

ieda said... [Reply to comment]

ermmm sedapppp nampak nya .. hehhe nak sikit lehh tak

fzi said... [Reply to comment]

Akak teringin nak buat kek/muffin yang dalam cup cup macam ni, tapi masalahnya... cupnya sampai ari ni tak beli2 lagi...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...