Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, July 9, 2009

Tag dr Love-Peti Ais

Salam..
Hari ini dimulakan dengan menjawab tag dari love..yg kini sedang meroyan hubby nak balik umah..kikiki...jgn marah love..

Macam2 ajer tag bila dah jadi blogger nih..
kali nih kena amik gamba esbox laa plak ekk..hehehe...
Jomlah tengok..bukak beso2 mate tuh yer..hahaa

1. Ambik gambar peti ais anda...
>Haaa..nengok ler puas2 peti ais yg sedang sarat mengandung nih.haha...peti es nih memang dah sedia ada kat umah nih. Bukan kitorang beli pon..kalo nak beli mau aja ku cari yg warna kebiruan,baru asyik dongg..

2. Apa yg ada di depan peti ais anda?...
>Boleh dikatakan tak ada apa buat masa ini..Yg kat bawah jenama tuh pun aku sendiri x sure lambang pebende..hehe..
Dulu2 suka letak Fridge Magnet,tapi masa pindah randah dah tak tau mana perginya.Lagipun,tengok clear jer best juge..x semak sangat.nak mencuci pun senang..hehe
Tapi kalo ada fm yg menarik,akan kurembat jugak..ngee


3. Brand peti ais?...
>National NR-B33TA (tertera kat situ)
Dah usang dah pon...nih harta syarikat yer..tp tetap dijaga elok juge..

4. Nak tag?
>Moh kite tengok esbox diorg nih;

>Mokcik Ctzura
>Mek Siam Ika
>Makyung Cekedis Jiya
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Komen Di Sini:

love2cook said... [Reply to comment]

Kekeke...Love tak marah pun Sue...mmg dah over excited nih...hihi...maklum lah...dah 8 tahun mcm nih...;)
Anyways, tenkiu for showing ur fridge...hihi National yer...nice nice...;)

HaSue said... [Reply to comment]

love2cook:thanks juge sbb sudi bg tag yer love..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...