Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Monday, July 13, 2009

Awards chumel lagi...dr Syahadah

Kali nih dapat award dr member blogging yg baik hati..
Kasi award banyak..sebenarnya dia suh pilih salah satu,tapi sebab sumer chumel2 n santek2 belaka(termasuk yg ader gambo tn umah tuh)aku hangkut bawak balik sumer...
Harap2 tn umah x marah yer..hihii.
Thanks sebab ingat kat sue..semoga persahabatan yg terjalin tidak akan berakhir sampai bila2 yer.. :)


Thanks once again utk Syahadah sebab sudi kasi awards nih kat sue...cayangg dierr!muahhh!!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 Komen Di Sini:

syahadah said... [Reply to comment]

wah..terima kasih sbb menerima yekk...sayapun harap begitu juge...persahabtan kita melalui talian internet ni kekal smpi bila2...chayunk hasue gakk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...