Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, July 16, 2009

Kek Marjerin Marble ..ehh?Tangan siapa pulak tuu??

Salam..
Patutnya cuba n3 malam tadi..
Tapi hb duk sebok guna komputer nih malas lak nak berebut2..hehe
Pepagi nih start ler bz balik..so takleh citer panjang2 sgt..
Tapi kalo setakat komen2 n msj kat cbox tuh sempat jugak aku baca walaupun kdg2 asyik failed nak reply..huuu...
Meh tengok rupa kek nih..
Kek Marjerin Marble sedang diposingkan..
Ehh..ehh..ada tangan yg cuba mencapai sepotong kek ku ituu..
Masih mencuba sedaya upaya...
Hahh!!dapatt ponnn..
Nyummm..nyummmm!cedapp nyerr..abis yana mamamm! (nih dah abis berselerak dier makan..bkn mkn sungguh2 pun.hehe)
Jadi,memandangkan siaran penggambaran tergendala sebentar..n3 pasal kek terpaksa ditunda bila dah buat kek nih semula..hehehe

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

Eyna's said... [Reply to comment]

Uish...nampak gebu dan lembut sgt kek tu....

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

cutenya tgn tecik tu...mcm tembam2 sket

HaSue said... [Reply to comment]

k Eyna:memang gitu ler rupa sebenar kek tuh kalo tgk dr dekat.hehee..wpun gune marjerin aje.. :)

Hanim:ntah ler,tgn sape ler gamaknyer tuh...hehee

blogresipi said... [Reply to comment]

Wah ade model kek gitew... jari2 kecik tu tunggu nak amek jer tue :)

Mak Wardah said... [Reply to comment]

Salam perkenalan.

Best baca blog ni. Info-info bernas. Jengahla blog saya makwardah hotmoms stories.

Tkasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...