Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Sunday, August 2, 2015

Salam aidilfitri 2015

Assalamualaikum..

Haaachuuw!
Punya banyak debuuu..blog sapaaa la ni..

Hari ni dah Ahad...02.08.2015 tak semena2 saya update blog...sapa laa yg bising2 HaSue lama x update blog..tu rindu laa tew..haha.. eh testing2 dulu kot lupa dah camna.nak update ni..nasib x bertukar semenjak 2 tahun lepas.

Memandangkan kita masih di bulan Syawal.. saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua pengunjung blog..tak kira lama n baru..yg saja2 datang atau tersesat dari google.. kerana korang la blog ni masih bernyawa..

Inshaa Allah..semoga Dia izinkan HaSue kembali memblogging..rindunya..rindunya..
Last entri pasal pregnancy..trm kasih yg komen n doakan. Alhamdulillah dah selamat melahirkan bayi lelaki pada 29.07.2013..
Dah 2 tahun pun anak baru ko ngentri balik yer sue..huahua..
Nak bebel lagi tapi taip guna handphone ni rasa terhad sgt jejari yg tak berapa runcing ni menaip..hihi..

Semoga bertemu lagi.daaa

P/s: gambar kek lapis sarawak ni dibuat sempena hari raya baru2 ni..ada juga yg buat untuk pra-raya..test resepi gitu.hehe.



salam sayang :-)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

25 Komen Di Sini:

LiNa_Pg said... [Reply to comment]

Assalam sue...rindunya ngan blog biru ni...xtau nk komen apa...harap lepas2 ni byk n3 yg menyusul...rindu tul zaman dolu2 time sama2 tukar juadah kikii..
Selamat hari raya sue..

tun_telani said... [Reply to comment]

Selamat hari raya kak sue... nasib baik xjadi perkasam blog ni. Hahhahahaha... semoga jari2 mjadi makin runcing supaya senang nk taip n3 byk2.. hehe... wat open house lagi jgn lupa jemput kot2 la free nk drive 3-4 jam attend.. hihi...

cheq da said... [Reply to comment]

Menyepi sampai anak pun dh boleh berjalan..hihihi..

Sury Abil said... [Reply to comment]

Salam sue..selamat hari raya.ishh...salah komen tek..hahahah..byk kek..meriah ;-)

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

tahniah sue dan selaamt berpantang dear.. :)

HomeKreation said... [Reply to comment]

Salam lebaran HaSue.... aaaaaacuum... adei kita ni resdung, mmg tak tahan habuk.... cepat2 cuci habuk tak sabo nak tengok HaSue masak2 lagi...hehee. Walaaa.... banyak nya kek lapis tu!

Chevy said... [Reply to comment]

Selamat kembali menyerikan dapo masakan.

Silent reader

ina ku said... [Reply to comment]

ni cuci rmh sbb nk buat open house ke sue... hahaha... dh beranak pinak dh spider tu... keh keh keh...adehhh sedap pulak ngate org, blog sendiri pon kelaut kui kui kui.

nti update blog tu jgn lupa link ke fb...sonang I nak klik hehe...

HaSue said... [Reply to comment]

Waalaikumussalam.. trm kasih dtg melawat kak.. sama la sy pun rindu juga mcm akk..hehe.. slmt aidilfitri kak lina sekeluarga ya :-)

HaSue said... [Reply to comment]

Selamat hari raya tun.. 1st time tun ngomen kat cni sbg seorg ibu kan..hihi.. tahniah2.. aamiinnn ats doa tu..mudahan runcing elok nanti..haha..

HaSue said... [Reply to comment]

Hahaha.. bz kejor anak gamoknya ye.. :-P

HaSue said... [Reply to comment]

Wkumslm sury.. meriah2..mcm sik biasa nya gik meriah ya..hahaha

HaSue said... [Reply to comment]

Err.. 2 thn lps dh beranaknya dear..hehee..apapun trm kasih.. :-)

HaSue said... [Reply to comment]

Salam lebaran jua buat along yg maintain gojes.. dh x jd org miri dh along kali ni..huwaa.. x smpt kita gader2.. eh eh..resdung ke? Jgn lupa pakai mask ye..hihi... ni ngah cuci ni ha.. meh la tlg skali

HaSue said... [Reply to comment]

Trm kasih bg smngt.. :-)

Dewi Aja said... [Reply to comment]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

HaSue said... [Reply to comment]

Aritu dh reply..x masuk ghupa nyer komen tu.. sangkut dek tenet kot..hihi..jom kita update sama2.. ni update setaun skali kot ek..haha..
Tm kasih bg support..tu suh bg link kira bg support ler tu kan ;-)

tiga lalat said... [Reply to comment]

esok dah raya haji la pulak., hehe2

sherlina halim said... [Reply to comment]

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Aktar Hossain said... [Reply to comment]

thanks for sharing another.. best recipe site;

Nutribullet recipes

Aaron Grey said... [Reply to comment]

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

Dewi Aja said... [Reply to comment]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said... [Reply to comment]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Лариса Иванова said... [Reply to comment]

Проститутки Днепропетровска лесби шоу легкое и ты получишь оргазм и приятные впечатления. Единственный минус- бабки. Они всегда и везде нужны.

Zuraihan said... [Reply to comment]

Salam. Kak Hasue, selamat hari raya. Saya zuraihan. Saya ada try buat donut ambik dari resepi kak Hasue. Sedap dan lembut. Kalau saya ambik resepi tu untuk berniaga donut boleh tak akak? Nak tambah pendapatan. Akak halalkan tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...