Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Sunday, August 2, 2015

Salam aidilfitri 2015

Assalamualaikum..

Haaachuuw!
Punya banyak debuuu..blog sapaaa la ni..

Hari ni dah Ahad...02.08.2015 tak semena2 saya update blog...sapa laa yg bising2 HaSue lama x update blog..tu rindu laa tew..haha.. eh testing2 dulu kot lupa dah camna.nak update ni..nasib x bertukar semenjak 2 tahun lepas.

Memandangkan kita masih di bulan Syawal.. saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua pengunjung blog..tak kira lama n baru..yg saja2 datang atau tersesat dari google.. kerana korang la blog ni masih bernyawa..

Inshaa Allah..semoga Dia izinkan HaSue kembali memblogging..rindunya..rindunya..
Last entri pasal pregnancy..trm kasih yg komen n doakan. Alhamdulillah dah selamat melahirkan bayi lelaki pada 29.07.2013..
Dah 2 tahun pun anak baru ko ngentri balik yer sue..huahua..
Nak bebel lagi tapi taip guna handphone ni rasa terhad sgt jejari yg tak berapa runcing ni menaip..hihi..

Semoga bertemu lagi.daaa

P/s: gambar kek lapis sarawak ni dibuat sempena hari raya baru2 ni..ada juga yg buat untuk pra-raya..test resepi gitu.hehe.



salam sayang :-)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

37 Komen Di Sini:

LiNa_Pg said... [Reply to comment]

Assalam sue...rindunya ngan blog biru ni...xtau nk komen apa...harap lepas2 ni byk n3 yg menyusul...rindu tul zaman dolu2 time sama2 tukar juadah kikii..
Selamat hari raya sue..

tun_telani said... [Reply to comment]

Selamat hari raya kak sue... nasib baik xjadi perkasam blog ni. Hahhahahaha... semoga jari2 mjadi makin runcing supaya senang nk taip n3 byk2.. hehe... wat open house lagi jgn lupa jemput kot2 la free nk drive 3-4 jam attend.. hihi...

cheq da said... [Reply to comment]

Menyepi sampai anak pun dh boleh berjalan..hihihi..

Sury Abil said... [Reply to comment]

Salam sue..selamat hari raya.ishh...salah komen tek..hahahah..byk kek..meriah ;-)

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

tahniah sue dan selaamt berpantang dear.. :)

HomeKreation said... [Reply to comment]

Salam lebaran HaSue.... aaaaaacuum... adei kita ni resdung, mmg tak tahan habuk.... cepat2 cuci habuk tak sabo nak tengok HaSue masak2 lagi...hehee. Walaaa.... banyak nya kek lapis tu!

Chevy said... [Reply to comment]

Selamat kembali menyerikan dapo masakan.

Silent reader

ina ku said... [Reply to comment]

ni cuci rmh sbb nk buat open house ke sue... hahaha... dh beranak pinak dh spider tu... keh keh keh...adehhh sedap pulak ngate org, blog sendiri pon kelaut kui kui kui.

nti update blog tu jgn lupa link ke fb...sonang I nak klik hehe...

HaSue said... [Reply to comment]

Waalaikumussalam.. trm kasih dtg melawat kak.. sama la sy pun rindu juga mcm akk..hehe.. slmt aidilfitri kak lina sekeluarga ya :-)

HaSue said... [Reply to comment]

Selamat hari raya tun.. 1st time tun ngomen kat cni sbg seorg ibu kan..hihi.. tahniah2.. aamiinnn ats doa tu..mudahan runcing elok nanti..haha..

HaSue said... [Reply to comment]

Hahaha.. bz kejor anak gamoknya ye.. :-P

HaSue said... [Reply to comment]

Wkumslm sury.. meriah2..mcm sik biasa nya gik meriah ya..hahaha

HaSue said... [Reply to comment]

Err.. 2 thn lps dh beranaknya dear..hehee..apapun trm kasih.. :-)

HaSue said... [Reply to comment]

Salam lebaran jua buat along yg maintain gojes.. dh x jd org miri dh along kali ni..huwaa.. x smpt kita gader2.. eh eh..resdung ke? Jgn lupa pakai mask ye..hihi... ni ngah cuci ni ha.. meh la tlg skali

HaSue said... [Reply to comment]

Trm kasih bg smngt.. :-)

Dewi Aja said... [Reply to comment]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

HaSue said... [Reply to comment]

Aritu dh reply..x masuk ghupa nyer komen tu.. sangkut dek tenet kot..hihi..jom kita update sama2.. ni update setaun skali kot ek..haha..
Tm kasih bg support..tu suh bg link kira bg support ler tu kan ;-)

tiga lalat said... [Reply to comment]

esok dah raya haji la pulak., hehe2

sherlina halim said... [Reply to comment]

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Aktar Hossain said... [Reply to comment]

thanks for sharing another.. best recipe site;

Nutribullet recipes

Aaron Grey said... [Reply to comment]

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

Dewi Aja said... [Reply to comment]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said... [Reply to comment]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Лариса Иванова said... [Reply to comment]

Проститутки Днепропетровска лесби шоу легкое и ты получишь оргазм и приятные впечатления. Единственный минус- бабки. Они всегда и везде нужны.

Zuraihan said... [Reply to comment]

Salam. Kak Hasue, selamat hari raya. Saya zuraihan. Saya ada try buat donut ambik dari resepi kak Hasue. Sedap dan lembut. Kalau saya ambik resepi tu untuk berniaga donut boleh tak akak? Nak tambah pendapatan. Akak halalkan tak?

Dewi Aja said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Fahmy Zahid said... [Reply to comment]

Zzzzz

Dewi Aja said... [Reply to comment]

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

فاتن الصاوى said... [Reply to comment]


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر


فاتن الصاوى said... [Reply to comment]




شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء


شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة رش دفان بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام

شركة المثالية said... [Reply to comment]


شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف

شركة تنظيف مسابح بالقطيف
شركة صيانة مسابح بالقطيف

Akmal Farabi said... [Reply to comment]

bagus artikelnya..

sangat bermanfaat

digital marketing said... [Reply to comment]

شركة تنظيف بالرياض رخيصة
شركة تنظيف بالرياض مجربه
شركة تنظيف بالرياض فلبينيين
شركة تنظيف بالرياض منتديات
ابي شركة تنظيف بالرياض
شركة تنظيف بالرياض عمالة فلبينية
شركات تنظيف بالرياض رخيصه
شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض

digital marketing said... [Reply to comment]

شركة ثراء الخليج للتنظيف بجازان

شركة نقل عفش بجازان
شركات نقل عفش بجازان
شركات نقل العفش بجازان
ارخص شركة نقل عفش بجازان
شركة نقل عفش في جازان
شركات نقل عفش في جازان
شركات نقل عفش في جيزان
افضل شركة نقل عفش في جازان
شركات نقل عفش جيزان
شركة نقل اثاث جيزان
شركة تنظيف منازل بجازان
شركة تنظيف خزانات بجازان
شركة تنظيف كنب بجازان





digital marketing said... [Reply to comment]

شركة تنظيف فلل بعجمان
تنظيف فلل بعجمان
شركة تنظيف منازل يعجمان
تنظيف منازل يعجمان
شركة تنظيف منازل في عجمان
شركة تنظيف شقق في عجمان
شركة تنظيف شقق بعجمان
تنظيف شقق في عجمان
تنظيف كنب في عجمان
شركة تنظيف كنب في عجمان
شركة تنظيف كنب بالبخار في عجمان
تنظيف كنب بالبخار في عجمان

digital marketing said... [Reply to comment]

شركة شااهه المثالية للتنظيف بالجبيل
تهتم شركة تنظيف في الجبيل بتقديم مجموعة واسعة من أفضل وأحدث الخدمات التي تغطي المنطقة بأسرها
. كما توفر الشركة مجموعة من المعدات الخاصة والحديثة التي تستخدمها الشركة في العديد من مجالات الخدمة المختلفة. تتميز الشركة بمستوى عال من الدقة والتميز. الخدمات في الجبيل أفضل خدمة من خلال أفضل الأسعار
شركة تنظيف بالجبيل
توفر الشركة عددًا كبيرًا جدًا من العمال المدربين على التعامل بشكل احترافي مع جميع أنواع الأجهزة الحديثة المستخدمة في عملية التنظيف ويعتمد أيضًا على شركة التنظيف في الجبيل لرفع مستوى الخدمة على مجموعة من التدريب التي تقدمها الشركة للجميع العمال للوصول إلى مستواهم إلى أعلى مستوى لضمان مستوى الخدمة المقدمة للعميل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
يحتاج المنزل إلى رعاية خاصة ومستمرة. شركة تنظيف منزلي في الجبيل توصي بتنظيف المنزل بشكل مستمر. تنصح الشركة بالحاجة إلى تهوية المكان وتنظيف الزوايا باستمرار لمنع تراكم الرواسب. تنصح الشركة باللجوء إلى شركة تنظيف تقوم باستمرار بتنظيف المنزل للحفاظ على نظافة المكان. دائم خال من الأوساخ
شركة تنظيف موكيت بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
يحتاج السجاد إلى عناية خاصة أثناء التنظيف ويحتاج إلى مجموعة من المنظفات الخاصة التي تقوم بتنظيف المكان دون التأثير على الألوان أو مواد السجاد حتى توفر شركة تنظيف السجاد في الجبيل مجموعة من الأجهزة المتقدمة التي يمكنها تنظيف السجاد وإزالة البقع وتعقيمها من خلال التقنية لتنظيف البخار ، على المواد الخام للسجاد سليمة وتنظيفها في نفس الوقت
شركة تنظيف كنب بالجبيل
مادة الكنب مختلفة ، لذا يحتاج الكنب إلى رعاية دائمة أثناء عملية التنظيف. لذلك ، تقدم شركة التنظيف مجموعة واسعة من معدات التنظيف بالبخار. يوفر تكنولوجيا البخار الباردة والساخنة والجافة ، والتي يمكن أن تنظف جميع أنواع الأقمشة دون التأثير على السلبية على أي منها جميع من خلال توفير أفضل الأسعار الممكنة
شركة تنظيف مجالس بالجبيل
توفر شركة تنظيف في الجبيل مجموعة واسعة من النصائح لغرفة المجلس. ويؤكد على ضرورة المغامرة في غرفة الاجتماعات بشكل دائم حتى لا تتراكم داخلها الروائح والقمامة والمواد الحافظة الغذائية وغيرها من المواد التي يتم استخدامها داخله على أساس يومي. كما توصي بإزالة الأتربة والغبار من جميع الزوايا تلك الغرفة وتنظيف الجدران والستائر والمعلقات بشكل مستمر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

digital marketing said... [Reply to comment]

شركة تنظيف خزانات المياه العين
شركة تنظيف خزانات المياه ابوظبي
شركة تنظيف خزانات المياه عجمان
شركة تنظيف خزانات المياه الشارقة
شركة تنظيف كنب في الشارقة
شركة تنظيف كنب في عجمان
شركة تنظيف في عجمان

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...