Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, July 16, 2009

Jawab Tag dr Hanim

Wuhuu..sebelum tag nih bertimbun...baik siapkan salah satu dulu..
Dapat tag hanim nih dulu..so jawab dulu..lia,sabar yerr..hihi

Boleh tgk jawapan dr hanim di blog nya juga yer.. :)
Tag ni tajuk dia -30 SOALAN.
ellehh..30 soalan jer??sonang baaituu..(padahal lenguh dah ponggong duk mjawab nih haa.ekeekee)
To Hanim,baca tauuu..hihi

1. Bekas kekasih saya adalah :

>seorang lelaki

2. Saya sedang mendengar :
>buku Putera Syazlan berkata2..(c kakak ngah tengok cerita Hikayat Putera Syazlan)

3. Mungkin saya patut :
>suruh c kakak slow skit volume tv tu

4. Saya suka :
>masak2 n bertenggek depan komputer melayari internet

5. Sahabat-sahabat baik saya :
>adalah orang2 yg memahami saya luar dalam

6. Saya tak faham :
>kenapa wujudnya tag ini..kehkeh

7. Saya kehilangan :
>ibu kandung di usia remaja lg..iskh2

8. Ramai yang kata :
>muka ayah saya chinese look

9. Makna nama saya :
>kalo sue dalam bahasa inggeris saman..hihii

10. Cinta itu adalah :
>luas..yg pastinya untuk suamiku..dan anak2 sekali ye,1 pakej gitu

11. Di suatu tempat, seseorang sedang :
>membaca tag ini

12. Saya akan cuba :
>menjawab dengan cepat..adehh,baru soalan ke 12 nihh..huhuhhh

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :
>bukan hanya sekarang


14. Telefon bimbit saya :
>dah usang..bila laa nak ganti yg baru nih..heee

15. Bila saya terjaga dari tidur :
>saya buka mata,kalo masih awal..br pejam balik

16. Saya paling meluat bila :
>Celcom broadband xleh XS internet..huh!

17. Pesta/Parti adalah :
>berjumpa orang2 luar selain orang di rumah

18. Haiwan yang paling comel yang pernah saya temui ialah :
>Kongkang..comel sgt!

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
>20-an.dah dipenghujung pun...30an mesti lg menyeronokkan! :D

20. Hari ini :
>hubby tak lunch kat drumah..ader visitors lak.

21. Malam ini saya akan :
>buatkan hb kek yg dia request..lama dah tangguh..huhuh..ampunn yanggg

22. Esok saya akan :
>tayang kek tu kat blog (kalo jadik buat lerr..hihi)

23. Saya betul-betul inginkan :
>line internet yg lancar..

24. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini :
>tudung senget tak..

25. Pusat Membeli belah atau arked permainan :
>Pusat membeli belah ler..hee.(jeling2 kot2 anak2 nampak)

26. Makanan barat atau Jepun :
>makanan barat kut..jepun pun ok.(x tetap pendirian tul..hehe)

27. Bilik yang terang atau gelap :
>bilik yg terang..kalo ms tdo bilik gelap n samar2 cahaya

28. Makanan Segera adalah :
>telo,sosej,nugget..heheee

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang :
>bye

30. Siapa yang anda mahu TAG?
>Part nih best skett.hihihh..

>sunkist(org yg paling suke dpt tag)
>dayangjack (dah abis wat tag lepas,kite kasi tag lagik)
>Ctzura (ingat balik kpg,leh lepas ke..hahaa)
>Juwita (macam lom penah kasi tag je kan..hii)
>Kakleen (nih mesti laju dia jawab nih kang..)
>K Eyna (akak bukan suke jwb tag ke?hee)
>RishaZalia (tadi mmg niat nak tag lia,skali lia tag sue dulu..huhu.tag lia masih duk pt besi ya)
>Syahadah (haa..nih suka jawab tag gak nih..err,bukan ke?hii
>Ika (dah lama ak buat tag kannn..hehe)
>Jiya (sian ko duk atas katil x buat ape kan..huehuee)
>Amy (tak pernah kasi tag kat amy kan..ngeee)
Lepas nih kalo ade nak update balik..nak gi carik mangsa..hah hah haa(gelak org ja'at) :P

Thanks yer hanim..lebiuuu!!:D
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

thanx sue...nnti boleh bg tag lagi

Eyna's said... [Reply to comment]

Sue...jangan tak caya...tag sue ni lah yg terpantas pnah akk langsaikan...tak caya jom terjah...hehehe

dayang_jack said... [Reply to comment]

hah!..kena tag lagik!..oh tidaaaakkk!!! yg lepas tu panjang berjela...yg ini lagiklah macam ular....oh rasa nak pengsan!

~~ciklinn~~ said... [Reply to comment]

wahh sgt rajinn okeyyy.. buat TAg linn juga ntah bila nak rajin.. huhuhuhuhuhuhuh

hihihihih sgt suka makna nama sue.. hehehhehe

HaSue said... [Reply to comment]

Hanim:thanks kembali..hehee..hrp puas hati

k Eyna:akak mmg superb!!dah terjah awal tadi tp server mengongg..mmg meluat server nih..hihii..tq kak!

dayang jack:hahaha...sik hal...slow2,iboh sengaut..mun nak skip pun sik kisah..hehe :)

ciklinn:haa,nak jawab tag ke?silerkan laaa..best nak bace nih..hihi

suke nama je ke?hikhik :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...