Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Tuesday, February 15, 2011

HaSue Giveaway:'Saya telah melahirkan bayi 2010'

[Entri ini adalah STICKY POST..
Sila skrol ke bawah untuk entri terbaru,TQ]


Lama duk tangguh nak buat giveaway nih..aritu nak buat bulan Januari,nih dah tercampak bulan Februari baru berkesempatan nak buat..ampun yaa.. ;P
Sebelum ni dah war2 kan kat entri pendek ni(klik).. memandangkan ada yang nak join..so kesampaian laa nak buat GA nih.. =)

Saja suka2 nak buat giveaway KHAS untuk kawan2 pengunjung lama n baru blog nih yang telah melahirkan bayi pada tahun lepas(2010)..iaitu tahun yang sama saya melahirkan juga.. ;)
Motifnya adalah untuk saling kenal mengenali sesama kita di arena blogging ni..insyaallah kalau murah rezeki boleh buat GA untuk semua orang lak lepas ni..nih bukan diskriminasi yer,tapi kira versi special sikit..hehe

Nak join tak susah pun,tak jadik follower pun tak kesah,tak payah sertakan bukti surat beranak bayi pun..jauh sekali nak minta surat pengesahan dari pegawai pendaftaran,surat bidan bersalin dan sebagainya..sebab mesti tak ada yang sanggup tipu nak join GA semata2 kan..hehe

Syarat-syaratnya senang jer:
  1. Anda telah melahirkan bayi tahun 2010> 1.1.2010-31/12/2010
  2. Buat entri bertajuk > HaSue Giveaway:'Saya telah melahirkan bayi 2010'
  3. Copy n paste banner kat atas tu ..link kan entri anda ke blog ini
  4. Gambar bayi anda(tak kisah la gambar masa baru lahir atau yg terkini,nak letak lebih dari 1 pun boleh) >cerita la sikit nama bayi,tarikh lahir dan perkembangan terbaru bayi anda secara ringkas..
  5. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen entri ini yer..agar senang saya nak jejak entri tersebut..
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Februari 2011 jam 11.59pm.

Hadiah menanti pemenang :

Satu set loyang bulat, 4 saiz yang berbeza! Sesuai sangat buat ibu2 yang suka baking2 kek..tak guna pun simpan ajelah buat kenang2an..hehee..

Jika sambutan menggalakkan,mungkin hadiah ke 2 dan ke 3 juga akan disediakan.. =)


Penghakiman adalah berdasarkan entri yang menarik dan kalau susah sangat nak pilih,pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah ajerlah (ikut suka aku jer wat peraturan kan sebab giveaway aku..hihi)

So,apa lagi,meh join ramai2 n ajak member yang dah melahirkan bayi 2010 untuk join skali..!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

76 Komen Di Sini:

Sofea said... [Reply to comment]

salam sue...alahaiiiii nak join dan nak hadiah..BUT x beranak lak tahun lepas...kucing ada la beranak leh join ke? uhuuuu

HaSue said... [Reply to comment]

@Sofea
waalaikummussalam kak..haa,apa kata suh kucing akak jer join..nanti hadiah leh bagi 2 dengan beliau..hihih

Anna Qawina said... [Reply to comment]

Sue : awat aku takleh join nih? nak branak thn ni ler, thn lps dah tak sempat..haha..aduuhhh..sampai ati ko..sobs..sobs..*tengah jeling2 hadiah tuh*...

chikadakbiru said... [Reply to comment]

adoii...rugi laa tak beranak thn 2010..

HaSue said... [Reply to comment]

@Anna Qawina
ko nih naa..lenkali beranak laa tiap thn..kan senang..hahaha..sbr2..jgn sedey2 yer,nanti org dlm pewut tuh ikut cedih lak..hihi

Jieda said... [Reply to comment]

Alamak..takleh join la hu3

HaSue said... [Reply to comment]

@chikadakbirujd penyokong peserta pun buleh gak..hehe

HaSue said... [Reply to comment]

@Jieda
insyaallah,ada rezeki nanti leh wat contest yg sumer leh join

umie said... [Reply to comment]

wah..best kali jak hadiahnya..tp syg blm pun beranak gik..mengandung pun blm..hahhaha

HaSue said... [Reply to comment]

@umie
dah ktk beranak kelak lagi laa spesel hadiahnya..idup gik ya.hehe..sbr2 jak..insyaallah ada rezeki ktk kelak =)

lindafendi said... [Reply to comment]

warghhh...syok2 leh join ni...nnt wat..hihi..xsabaq dah ni.. =) cayunk kak..gift tu menggoda tul..hihi

deeja said... [Reply to comment]

Best gak nie Sue....leh gak akak join.Kalo berkesempatan akak wat n3 ye,tapi tak sempat,telan ayaq liuq je lah tgk adiah ko tu Sue...huhuhu

deeja said... [Reply to comment]

http://deeja-anakdesa.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Sue,akak dh wat n3...kat atas tu link nyer.

HaSue said... [Reply to comment]

@lindafendi
selamat men'join'kan diri..hehe..

Ibu_Niyaz said... [Reply to comment]

http://dakapanrindu.blogspot.com/2011/02/hasue-giveaway-saya-telah-melahirkan.html

haaa....sy udah join jg....

HaSue said... [Reply to comment]

@deeja
amboi akk..dalam bgtau x smpt nk join,dah siap pun n3 nya..tq kak..n gd luck!

hana said... [Reply to comment]

mekkkk... aku lupa la taun lepas aku beranak or tak!! adehhhh... tak dpt la loyang cung tuh! eh! loyang aku byk kemek la asyik baling ko jerk! meh bg pree kat aku! hahahahaha

HaSue said... [Reply to comment]

@hana
tuh laa kak..muskil gak nih..haha.. nih kalo baling mau benjol byk sket nih..4 kali cubaan tuh..meh sini aku try baling kak..jgn elak tau!kakaka

umi said... [Reply to comment]

As-salam sue, dah join ni tadi xbaca betul2 syarat2nya hehe... ni dah letak link entry kat sini :
http://dapuraulad.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Rozy said... [Reply to comment]

yeay..yeay..nak join.. :)

ibu aliff dan azwar said... [Reply to comment]

wah! menarik..nak join!

Zaliedana said... [Reply to comment]

Kak,kalu smpat nnti insaallah sy nak join la,nnti sy wat n3 yer..Pengalaman deliver xnak sama ke,hehe..

afsal_8281 said... [Reply to comment]

http://af-sal.blogspot.com/2011/02/hasue-giveaway-saya-telah-melahirkan.html

salam...
sila la jengah ke laman saya

K.Nor said... [Reply to comment]

sue, camna akak nak join nih.. dah lama tutup kilang.. huhu.. jgn suruh akak bukak balik tau, kalau bukak pun tak dpt join gak GA tu sbb terlepas tahun dah.. cun sehhh loyang tu.. hu hu

ibu aliff dan azwar said... [Reply to comment]

dah join..sila ke http://koilagi.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html untuk penilaian...terima kasih! ;p

shashacatering.com said... [Reply to comment]

Good Luck Semua... ;-)

Naz said... [Reply to comment]

Salam Sue..
Sukenyeee dapat join GA nie..Ni linknye yer..
http://ovenkecil.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

HaSue said... [Reply to comment]

@Zaliedana
aa..pengalaman bersalin tu leh buat contest lain nanti..hihi

HaSue said... [Reply to comment]

@K.Nor
cam tau2 je nk suh buka kilang blk.Kalau akak bukak kilang balik,kite buat 2x ganda hadiah tu,nak x?haaha...

nur easy said... [Reply to comment]

salam puan HaSue

ha kita pun dah join sama:
http://easyni.blogspot.com/2011/02/hasue-giveaway-saya-telah-melahirkan.html

selamat bkenalan ;)

shashacatering.com said... [Reply to comment]

Salam HaSue. T.ksh sgt2 kerana sudi jenguk saya. Senang2 tu datangla lagi ;-)

suri solehah said... [Reply to comment]

salam Ha sue..akak baru lagi kat sini..tertarik ngan GA ni n teringin gak nak join..

Aida Zairina Ishak said... [Reply to comment]

Sue..Mama dah join... http://igloomama.blogspot.com

HaSue said... [Reply to comment]

@suri solehah
silakan join yer..GA nih terbuka kepada semua ibu yg melahirkn thn 2010

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Assalam Sue...akk pun menyertai GA ni, n akk dah pun buat n3, harap2 ada lah rezeki tu

http://embunrosaliza.blogspot.com/2011/02/hasue-giveaway-saya-telah-melahirkan.html

LyanaSyaZam said... [Reply to comment]

sedeynyer akak x boleh nak joint huhuhu...hadiahnyer best...:)

syuhaila binti mustafa said... [Reply to comment]

akak, sy dh join.. :)

http://akusebahagianengkau.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Ainazli said... [Reply to comment]

salam..hasue nanti jenguk blog kita ya..i pong pengikut setia u punya GA ya..hihiii

nOOrsha said... [Reply to comment]

http://noorsha.blogspot.com/2011/02/hasue-giveaway-saya-telah-melahirkan.html


dah join dah sue...
nanti datang tngok ea.. hehehe

Ainazli said... [Reply to comment]

hasue..sori ya tuan tanah lupa nak boh link..

http://ainazli.blogspot.com

LinRosly said... [Reply to comment]

Assalamualaikum....


Tahniahhhhhhhh!!!! daripada Kak Lin...syukur alhamdulilah telah selamat semuanya...

ch0ch01ic said... [Reply to comment]

HaSue, dah join GA :)

http://ch0ch01ic.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

mokwonik said... [Reply to comment]

sue kalau keluar baby cacing, kira aci tak???..hihihi tak senonoh tul!

APAIZAH said... [Reply to comment]

HaSue saya dah join
http://apaizah.blogspot.com

che zaid said... [Reply to comment]

http://chezaid.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Hi Hasue...ok dah link dh pun...kim salam kat Zhariff S'wak ye..dr Zhariff Shah Alam..heheheh

NoRazUraShIma said... [Reply to comment]

http://norazurashima.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

saya join..slamat berkenalan=)

ibu humaira said... [Reply to comment]

salam...saya join yek...

link saya:

http://noorhalim853.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

~ALL ABOUT US~ said... [Reply to comment]

salam..

ida dah join GA ni...

http://mamababydanish.blogspot.com/2011/02/hasue-giveaway-saya-telah-melahirkan.html

nurul aziyana said... [Reply to comment]

sy join

http://nurulaziyana.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

MamaRifqy said... [Reply to comment]

selamat berkenalan

me join Yaaa

http://mamarifqy.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Isma Liza Mohd Isa said... [Reply to comment]

saya dah join..

http://ismaliza84.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

openid said... [Reply to comment]

Salam Kak HaSue,
Orang bersalin tahun 2009 tak buleh ke? hehehe.... :D psst, nampak best je lada hijau goreng telur tu. resipi baru ni.
Ijan

CaHaYa^KetEnaNGan said... [Reply to comment]

http://likepeace.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

dah join..linknya di atas ye

AbbotCottage said... [Reply to comment]

Assalamualaikum...aku rasa aku orang yang terakhir mengepost kat tempat ngko ni Sue hoi..kekekekekeke.. Tima kasih la sudi jemput ya.Ni ha, setelah terkial-kial, atas pertolongan Dee Tee Ha, aku pun berjaya melink kat ko ni...

http://abbotcottage.blogspot.com/2011/02/hasue-giveaway-saya-telah-melahirkan.html

Mekaseyyyyyyyyyyy!!!!!

lina_pg said... [Reply to comment]

salam sue, akak joint gak http://linapg.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Yantie said... [Reply to comment]

Assalamualaikum..
saya mencuba nasib juga..;) Selamat berkenalan..

http://yantieazan.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Umiey said... [Reply to comment]

assalamualaikum,
sy nak join

http://umiey.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

nur said... [Reply to comment]

salam kenal,
akak dah join...

http://ceritadanishdanumi.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Rozy said... [Reply to comment]

salam sue,

saya nak join ya.

http://arryrozy.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Ciare Baha said... [Reply to comment]

http://ciare.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

saya dah join :D

aLeen aVriL said... [Reply to comment]

salam akak....


kiter dah join dah....

http://aleenavril.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

silew review nnt k...

tengs..
salam...

rohaadam said... [Reply to comment]

hai..saya dah join.

http://momsthinking.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

thanks.

Ann GreenStrawberry said... [Reply to comment]

http://greenstrawberryheaven.blogspot.com/2011/02/hasue-giveaway-telah-melahirkan-bayi.html

JOin sudah.

Ummi AmnaAmzar said... [Reply to comment]

http://amna2amzar.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

ummi join!

lindafendi said... [Reply to comment]

Hakak......ceq dah join...check it out k...

:I

http://iskandarirfan.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

amiey lee said... [Reply to comment]

sya join last minute..harap dterima..tq

http://dvillahati.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

sla inform jka ada yg kurang ye

puan nina said... [Reply to comment]

sy join...

harap terima penyertaan lagi

http://ninagacontest.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Cute MuM said... [Reply to comment]

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

TQ

Ann said... [Reply to comment]

Hi sue. belum terlambat nak join kan, hehe. pls check here,

http://the-wifeylicious.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

Madam Lee said... [Reply to comment]

Salam...
sy pon dh joint gak...

http://wanna778.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

zaza@mamaHanin said... [Reply to comment]

salam.. k.hasue.. masih berkesempatan ker nih?? last minit nak join.. hehehe..
nih link contest ke blog zaza.. sila singgah kalu contest masih valid.. ngeee :)

http://zalizazakaria.blogspot.com/2011/02/contest-hasue-giveawaysaya-telah.html

zaza@mamaHanin said... [Reply to comment]

uups.. pembetulan url yer..

sila lawat yer..
http://zalizazakaria.blogspot.com/2011/02/contest-hasue-giveawaysaya-telah.html

eb ezrin2 said... [Reply to comment]

slm knl...
nk join gaks yer

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/hasue-giveawaysaya-telah-melahirkan.html

id: eb ezrin
TQ

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply to comment]

lalalala nak join tapi maira lahir 2009 plakz.huhu

juelee said... [Reply to comment]

ala.. tak sempat join.. tarikh tutup dah

andrea chiu said... [Reply to comment]

I am so glad to read your wonderful article. Im looking forward to read more of
your works and posts. You did a good job! Try to visit my site too and enjoy.

triciajoy.com

www.triciajoy.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...