Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, August 21, 2009

E-Card Ramadhan Untuk SEMUA

Salam ramadhan untuk semua sahabat2 alam maya mahupun alam nyata...

Sempena Ramadhan yg bakal tiba esok hari,sudilah kiranya membawa kad ramadhan ini pulang sebagai tanda ingatan ingatan persahabatan yang terjalin..
Tak kira yang ada blog atau tak..pengunjung setia blog ini sudi2kanlah yer... :)
Pengunjung baru..jika ada yang tersesat masuk ke sini,sudi2kan lah ambil juge..

Sue juga ingin benar meminta maaf jika selama melibatkan diri dalam dunia blogging ini pernah terlanjur kata tersilap bahasa yang boleh menyinggung mana2 umat manusia,jin dan makhluk Tuhan yg lain tu..Sesungguhnya ia bukanlah disengajakan..
Kadang2 niat kita berkongsi ilmu(walauun sedikit jer ilmu tuh),tapi orang memandang kita lain dari yang diharapkan..
Sesiapa ada terkecil hati ke,terbesar mata ke..terkutuk ke..minta maaf bebanyak yer..
Harap kalian dapatlah maafkan dengan seikhlasnya.. :)

Akhir kata,selamat berpuasa kepada semua rakan2 dan terima kasih sudi berkunjung selalu ke rumah ini...Di harap ramadhan kali ini membawa lebih keberkatan dalam hidup kitaa..aminnn

P/s:N3 nih adalah STICKY POST,sila scroll ke bawah untuk n3 terbaru..tq :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 Komen Di Sini:

alimaz said... [Reply to comment]

salam kak sue...saya dah amik kad timaseh....selamat posa sok yer...

anamarza said... [Reply to comment]

,.+""-., ,.-""+.,
# Salam #
* Ramadhan *
,.+""-.,_,.-""+.,

Hazari. said... [Reply to comment]

waaa, kad Ramdhan.. romantic la kak ni ~ hahaha. okeoke, nanti patik ambil kan.

mummyseri said... [Reply to comment]

kite amek wat balik uma ye :)
jempot amek munge kt uma kite plak ye..
slmt berpuasa untuk hasue jugek..

minTanG_teLip2 said... [Reply to comment]

k.sUe!. . cAmat berpOce ugOp . . Lau wAt juadAh berbUke cOdAp2 jGn upE aNTow kt Uma Yep . . wikikikikik~

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

salam ramadhan jugak sue...masak ape lah sue yer bln pose ni?:)

c-idah said... [Reply to comment]

salam sue...t idah amek cardnye eh..
mekacih..

bulan ramadhan nie nk kumpul card ramadhan
sok raya nk kumpul card raya plak..

Fiza Nordin said... [Reply to comment]

salam sue..selamat berpuasa utk sue & family.semoga ramadhan ini membawa seribu erti dan sejuta rahmat buat kite semua. ampun dan maaf dipohon andai tersilap dan terkasar bahasa...

akak amik kad yek...

Azita said... [Reply to comment]

salam ramadhan utk sue...selamat berpuasa!

maiyah said... [Reply to comment]

salam.. selamt berpuasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...