Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Tuesday, August 18, 2009

Kad Dari CtZura Dan Love sempena Ramadhan

Kad nih datangnya dari Ctzura yang berada di Miri,Sarawak tanah airku..negeriku tanahair ku sarawak..engkaulah tanah pusakaku..tanah tumpah darahku.ibu pertiwiku..eheee..tuh separuh dari lagu kebangsaan negeri Sarawak..ntah ct nih tau ke idak ek..rasanya dia tau ler sebab hari2 dengo hb nyanyi kan?hihihh

Apa2 pun mekasih ler sudi bagi kad sempena bulan Ramadhan yg bakal tiba minggu depan nih. Sue pun nak minta maaf kat ctzura dan semua pengunjung2 blog ini jika ada terkasar bahasa dan boleh menyinggung pihak tertentu yer..yerlaa kadang2 tuh menaip ikut sedap jari jer..hehehe..
Semoga puasa kite diterima Allah swt..dan segala amal kita diberkatiNya..aminn
Terima kasih banyak2 sudi bagi kite kad yer...nanti kite raya sama2 nak?(cam ayat bebudak tadika nih) Sue pun last year taeh beraya sakan sebab masih berpantang anak ke 3..huhu

Kad nih pula datangnya dari Love .walaupun berbeza agama saling mengingati tuh amat penting yer love...terima kasih atas ucapan love..semoga persahabatan kita berkekalan dan bukan setakat di alam cyber ini sahaja yer..

Love kata dia suka bulan puasa sebab ada bazaar ramadhan..yelah kan love,takyah susah2 nak pk nak masak apa di kala virus M melanda...banyak pilihan masa bulan ramadhan nih..yang takde di bulan puasa pun ader dijual..hehee..kali nih love bleh laa bawa Ashika di luar perut yer.ekeke :P
Anyway,thanks yer Love sudi beri kad nih...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Komen Di Sini:

LOVE said... [Reply to comment]

Hasue!!! yeah Love tunggu je bazaar!!! hihi kali ni Love ronda sorang aje la...coz hubby not around...Rishie n Ashika leh duk umah...Love si sorang2, angkut semua makanan! hihi ;) ish sabar je la Love tunggu bazaar nih! ;)

HaSue said... [Reply to comment]

Love > ekeke..nak pg sorg2 pulak tahun nih yer...best jugak tuh..kalo pg ngan hubby lg best duk kepit jalan nengok mknn kan..heee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...