Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Wednesday, August 5, 2009

Happy Birthday & Congratulation!!


Happy Birthday To Youu..
Happy Birthday To Youuuu..
Happy Birthday To My HUBBY...
Happy Birthday To Youuuuuuuuuuu........

Happy birthday to suamiku yg menjadi ayah kepada anak2 ku..
Smoga babah dipanjangkan umur di samping dikurniakan kesihatan tubuh badan yang semakin power(hak hak! :P) dan semakin dimurahkan rezeki..(ayat skema jer ek)takpelah yang,yang penting semoga di usia baru nih ayang tetap maintain sayang kat isterinya ini..hahaha (sabor2,jangan muntah dulu..lum abis lagik nih)
Nanti ayang wat kek lagik 1 eh..(malam tadi aku wat ciskek jer wat idang kat opis dia pagi nih) no deko2 ok..hihi...kalo ayang tak buat kat umah pun,ayang 'buat' kat bakery jerlah yer yang...kat sana banyaaaakkk peralatan mendeko..complete lak tuh..heh hehh... :P

Anddd...Congratulation to youuuuuu!!
Akhirnya melangkah lagi satu anak tangga ke atas..
Semalam kebetulan PC dah bagi p.letter kat abangku ini..kira hadiah besday laa kan..
Bukan yang diharapkan,tapi boleh laa dari takde ..hahaa..
Harap sayang akan kekalkan dan tingkatkan secukup rasa prestasi keje sedia ada eh!!

I LOVE YOUUUUU SO MUCH AND TOO MUCHHH!!MUAACHHH!!
(ok.kalo korang nak muntah inilah masanya.hihi...)


P/s: Sorry belum dapat reply mesej kat cbox sebab masih bz lagi..tadi try reply tapi asik2 failed! Susah2,akan ku jawab melalui n3 jer nanti..hehee..
Thanks bebanyak pada korang yg sudi menjenguk umah aku nih..
Yang dah siap kemas umah sendiri tu tolong sapu laman depan tuh yer..lantai lom mop tuh haa..
Haa,akak2..jangan malu2 amik duster kak...lap tingkap yer..aaa,adik2 lak! jangan lupa buang sampah kat depan tuh yerrr..heee

U/p: Pagi tadi bertungkus lumus siapkan bihun goreng,kuih muih n potong ciskek untk hubby bawak gi opis(sambil ngendong eyana yg duk merengek jer pagi nih)
Lepas nih ingat nak gi bandar lak carik kek untuk hubby tercayang!
Syyyhhhhhh..apa aku nak cakap ekk..nak kuar kena minta izin kan...takkan nak bagitau aku nak gi beli kek!!tak surpriseee lerr.huahuaa...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 Komen Di Sini:

~~ciklinn~~ said... [Reply to comment]

hepi besday utk hubby yerk...semoga pjg umur murah rezeki aminnn

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

hepy besday utk en hubby...

ctzura said... [Reply to comment]

hepi besday for my hubby....opsssss...silap plak!!!! ekekeke.. jgn mare..

Ulang sekali lagik!.. Hepi Besday to your Hubby yer. Agak2 dah tua ke?? ahaksSSS....
Semoga sihat selalu, makin 'mantap' (Aww) & bergumbira melayan kerenah wife chumil yg mula nak blajo mentel tu.. hihihi...

Nanti anto kek ke Kolej tau!!!

syahadah said... [Reply to comment]

happy birthday to ur man..harap sayang semakin hangat dr masa ke semasa...

Watierman said... [Reply to comment]

Happy Birthday to MR...HUBBY....ko layan jer lah bini ko yang nak gi beli kek tu...biar dia berkelek tetap ingat nak sambut majlis....ado ko ingat masa Birthday dia tak?...Kalo ingat bagus2...cam tu la jadi somi...Jalan elok2 yer Sue...kelek anak tu baik2!!

ieda said... [Reply to comment]

eppy bday buat hubby sue erkk .. semuga allah merahmati hidupnya dan hidup dik ...

dan yg penting saling memahami .. semuga kerukunan rumahtangga berkekalan seiring usia muuu .. insyaallah

c-idah said... [Reply to comment]

comment dok hilang jek..

hppy bsdy to yr hubby ye kak..
semoga dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki..

amin....

Ummi said... [Reply to comment]

Happy Belated Birthday to ur hubby, moga bertambah sihat dan bertambah kasih sayang kepada isterinya yanga satu ini dan anak2nya yang moga2 makin ramai..hiiiksss...Hasue, bagi hadiah apa kat cik abang tu? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...