Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, August 22, 2009

Durian Apa Pula Kali Ini???

Salam 1 ramadhan...
Kali nih nak tunjuk durian lain pula dari sebelum nih.
Ini BUKAN sama spesis dengan Durian Kuning yer.
Nih spesis lain dari durian yg pernah ditayang kat blog nih..
Saja nak berkongsi kot2 ader yang tak tahu atau tak pernah tengok pun kan...
Gambar di atas dijual begitu ler..diikat 4 bijik skali..

Korang tengok lah gambar luar nih dulu puas2..
Sebenarnya dari semalam bz gak ngemas umah n peking nak balik kampung...
Tengah hari nih akan bertolak ke Miri..
Doakan perjalanan kami yer..jauh gak nak pergi nih.dalam 400km gitu.huuu...
Tapi sampai2 jer umah nanti terus berbuka puasa..heeeee....

P/s: Terima kasih pada yang sudi dan telah mengambil kad Ramadhan dari Sue yer...
Kad yang anda semua suh ambik tuh ada yang dah ambil tapi lom tepek lagi.
Semalam line tenet agak teruk la...nak reply mesej kat cbox pun seksa sket..
Nanti dah bersiaran embali,insyaAllah..akan ditepek juga.terima kasih kerana mengingati sue..

SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT BERCUTI... =)

note: sapa2 tau atau pernah nampak/makan durian nih meh laa kongsi kat petak komen nih yer..tq2.
Nanti sue explain n tunjuk isinya bila dah kembali ke alam cyber..heee..tolong jage rumahku ini yer ;)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 Komen Di Sini:

LOVE said... [Reply to comment]

Love nak durian tuh Sue!!! adui! takleh tahan!!! sedap ke Sue???

mimie loma said... [Reply to comment]

amboiiiiiii sue mentang2 die nak balik kg........die tak bukak pn durian ni ek.......huhuhu .......nak tgk gak isi nye cmne.....oh sue...........cepat lah balik......

selamat berbuka pose di miri ye.....

halen said... [Reply to comment]

waaa jauhnya blk ke miri yer.. ble la pi buka poser kt umah along hehehe. durian tu durian apa mcm durian suluk je klu kt sabah ni laaa.

currentlife2u said... [Reply to comment]

bestnyeeeeer doroian...

blogresipi said... [Reply to comment]

Balik kampung bestnye.. dorian tuh pon best ga.. kuning2 betol kaler dia...

HaSue said... [Reply to comment]

LOVE > Durian nih unik gak rasanya love..nanti sue upload gamba isi dia lak ek..memang sedap tau

kak mimie loma > nanti sue tayang isi lak kak...sabarrr..hihi

halen > durian suluk?kat sini panggil durian puluk(kaum kedayan sebut la)

currentlife2u > memang best kan..hehe

blogresipi/ijan > yang kali nih,kulit kaler sama cam kaler isi.hee

Anonymous said... [Reply to comment]

di bintulu padah 'ukak'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...