Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Tuesday, August 11, 2009

CC dari HaNa..jgn tukar 'a' kpd '1' yer :)


Cup cake comel seperti pemberinya nih datangnya dari besday girl('girl' u!! :P ) beberapa hari lepas..
HaNa@kak ina yg duk di Japan nun...HaNa nih pembawa virus tak bahaya..virus masakan jer..
kan kak kannnn...jangan tukar 'a' kepada '1' sudah..eheh

CC nih khas untuk mengucapkan terima kasih kepada orang2 yg bagi kotak kek..ekeke..bukan2,untuk kawan2 yg wish dia besday aritu..
Hadiah2 takde ke kak ina?ehehee...lebih2 lak ek..
Thank u so much kakkk..comel cc nih..lebiuuuu!wat susah2 jer akak neh..ngeee
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 Komen Di Sini:

eriey said... [Reply to comment]

cumellll!

Nor said... [Reply to comment]

hehehehehe.. pandai la sue ni.. hehe

HaSue said... [Reply to comment]

eriey > betul2x..

Kak Nor > hehee..gurau2 ngan kak yung jer kak...dier x kecit ati kot..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...