Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Sunday, August 16, 2009

Award dr kawan2 untuk kawan2..

Maaf,baru berkesempatan kutip award n melekat kat umah nih...
Memandangkan hb tiada di sisi wat masa nih takleh laa nak mintak kendong nak gantung award kali nih.huuu... Takpe2,kali nih naik atas kusi jerlahh..yg penting tergantung elok kat depan nih.hehe....
Ingat nak masuk n3 satu2 tapi server tak support la mlm nih... Kalau tunggu esok2 tertangguh2 lagi lak kang..hee..

Meh tengok sapa yg baik hati musim ini...hehe

Kad hijau nih datangnya dari kak Intan..sempena nak menyambut bulan Ramadhan Al-mubarak..mekasih byk2 kak intan sebab ingat gak kat Sue nih..kalo tak ingat sangat pun takpe,ingat2 lupa pun jadilah..ehehe...
Selamat menyambut Ramadhan juga untuk kak Intan yer.tq2..muahhh
Award bunga nih dr kak Ieta..very da comel okeh..mekasih byk2 kak Ieta..mesti wangi jer bau bunga nih kalo real kan.hehe...tq2,muahhh




Award tak kurang chomelnya nih pula datannya dari dayangjack...tuh pearl original tuh..maknanya sebuah persahabatan yg berharga(pepandai jer aku kan)..semoga persahabatan kita berkekalan yerr...thanks so much..muahhh..


Yang nih lak dari kak Mizan,yg baru nak kenal lebih rpt lagi..tp rasa cam dah lama kenal..terutama bila dia cerita pasal xperience nya duk kat swk.hehe...thanks kak...muahhh ;)

Kalo ada award yang tercicir tuh sila2 tampil ke hadapan yer...sebab kite nih suka tangguh amik award..burok tul perangai kan..heeee.....

Pada viewers blog nih plak...macam biasa laaa...isi troli/kontena korang tuh..bawak balik award yg mana berkenan di hati yer.sila pilih mana2 jer...sebagai menghiasi blog anda dan sekaligus meng awet mudakan blog anda...

Terima kasih banyak buat semua :D
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Komen Di Sini:

maiyah said... [Reply to comment]

dapat award lagi, meriah umah sue ni

HaSue said... [Reply to comment]

k maiyah > sudi2kanlah amik award tuh kak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...