Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Tuesday, August 11, 2009

Jom kongsi award dr Ika


Award nih lak dengan muke tak malunya rembat dari umah ika/ijah nun di bangkok..
Ikaaa..kire halal laa ek..akak amik nih..ngeee..Thank uuuuu...muahh

Nak share award nih ngan viewers kat sini lak...ambik laaaa..ambik laaaa..
Bagi yang lom ader award nih diutamakan ambik..
Ishh...jangan laa memalu yerrr...
Ok2..orang2 yg berkenaan nih DIPAKSA amik award nih yer.ekekeke...tuh pun kalo ada kesudian laa kiranya yer.. :)

Kakak2..adik2..kawan2..sila tepek di blog masing2 untk keserian n awet muda blog masing2 yer

>Azida
>Datin eL
>K Eyna
>K Saliza
>Eriey
>Syahir
>Dina
>K Ieta
>Hanie
>Sesiapa yang belum ada award nih
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Komen Di Sini:

mimie loma said... [Reply to comment]

hai sue.......nape ek ari ni ramai nye orng asik nk bg award je lak.........meriah lak rase nye.....
ape2 pn akak nk dtg amik boleh keeeeee.Ni muka tak malu lah ni.......hehehe.

HaSue said... [Reply to comment]

kak mimie loma > hai kak..sori br terreply..kalo akak sudi ambik award tuh sue rasa amat berbesar hati tau...amik ler amik ler.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...