Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, March 24, 2011

Psstt..ada seorang pompuan tu..

image dari pak google

Ada seorang pompuan , masa tu dia sedang berhenti ditepi jalan sambil
melihat keadaan keretanya yang kemek.
Hari dah nak masuk maghrib, dia menjadi semakin resah. Dah lah jalan tu
sempit, lampu jalan tak de pulak.

Tiba-tiba datang sebuah motosikal datang dari arah bertentangan. Dah lah
tak pasang lampu, tak pakai topi keledar.. laju pulak tu.. macam pelesit.
Perempuan tu apa lagi, dia terus menjerit " Hoi.. Babiiiiiiiii. ........
Slow laaa sikit.....!!!"

Bila mendengar laungan perempuan tu, apa lagi, penunggang motosikal tu pun
menjerit balas .. "Celaka!!!!! F**k you!!!, Sialan kau!!!"..."
Bagerooo..."
Sedap jer cakap orang babi...."

Selang beberapa saat... tiba-tiba terdengar satu dentuman yang kuat....
Perempuan tadi berlari kearah bunyi dentuman tersebut..
Apabila sampai ke sana, kelihatan budak tu terpelanting dalam semak
manakala motosikal nya remuk sama sekali.

Rupa-rupanya, dia dah langgar babi yang telah dilanggar oleh perempuan
tadi.

( Moral of the Story : Hoi babi!!!!!!!! slow skit!!!! tu bukannya marah...
tapi nak bagi tau jer....yang ada babi tergolek kat
depan....)

Hahahaha...!!

P/s:Dah..dah..!sambung wat keje nun...pas ni baru kuar entri lain lak..hehe.. SELAMAT PAGI kawan2 cyber sekalian..harap ceria jer pagi ni.. :D
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

21 Komen Di Sini:

Kak Sam said... [Reply to comment]

Assalamualaikum...
Berhati2 di jalan raya

HaSue said... [Reply to comment]

@Kak Sam
waalaikumussalam..betul2!
jrg nmpk kak sam pepagi nih..hihi..
selamat pagi kak..dah bekpes?

Deliah's Deli said... [Reply to comment]

:DDDDD

Mas said... [Reply to comment]

wakakaka..pepagi aku dah tergelak kat sini....
sapa pompuan tu....he..he..

HaSue said... [Reply to comment]

@Mas
tu yg kat dalam gambar..haha..biasa laa mas,emel forward2 je nih..saje nk share..hihi

HaSue said... [Reply to comment]

Thanks Del..n pada korang yg klik LIKE.. hehe

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Assalam sue..tersenyum akk baca..siap 2 kali baca tu heheh....hujan la kat umah akk ni sue..sejuk bangat, amani pun dh ketiduran semula.

Ceria sokmo baca n3 sue, suka akk

DeLLa said... [Reply to comment]

suspen di pagi hari....:D

HaSue said... [Reply to comment]

@Kak Rosaliza
waalaimussalam kak..sini panas je kak..zhariff baru pas mandi manda nih.. jap gi nak tidokan beliau baru merempit kat cyber balik..hehe

HaSue said... [Reply to comment]

@DeLLa
senaman jantung.. :D

Zaliedana said... [Reply to comment]

Kak oii dah mai bertandang pepagi nih,mehla hidang bf,ayaq jer pong jadi la,pstt dah xda kja lah tuh,mentang2 handbag xbgn lagi..hehe..

Nur Faziha said... [Reply to comment]

Hahaha!! Pagi-pagi buat saya tergelak..! Terima kasih..!

izahdaut said... [Reply to comment]

hahahahhaaaaa...
ceria pagi neh.ada apa apa ke semalam? wakakaka..paham paham..

unknown girlz said... [Reply to comment]

haha.. klaka la..
semua gara2 babi tu.. LoL :p

Diana @ Melley Mey said... [Reply to comment]

hahhahaa... ^_^

ezanoor said... [Reply to comment]

hahahah... lawak2... thanx make me smile pagi2 nih... heheh

Kak Rose said... [Reply to comment]

entry yg menceriakan pagi hari kak rose....tq, barulah boleh g wat sarapan!

Eliza said... [Reply to comment]

har har har...akak tergelak guling2 dah nih...

Watie Rose said... [Reply to comment]

hahaha...buat lawak jer pepagi nih tp sy nak bgtau sy nak mintak izin copy resepi ubi getok2 tuh, asalnya nak buat bengkang tp cam malas nak memarut sbb mesti lambat cam siput...hehe

Ayu Safieza said... [Reply to comment]

muahahaha..lawak badak tol la...mcm mana I buleh terlepas entry nih.....:DDDDDD ...

Hasue.......bak sini muffin choc yg di tayang2 tuh......ngeh3!!!!

zih@n said... [Reply to comment]

hahaha..mcm2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...