Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Monday, October 12, 2009

Jom cuci mata jap...

Durian nih..cuba kira ada berapa bijik?bukan kuiz suka2 ya.hehe..
1 ikat nih Rm45..kira murah ke mahal? Murah ler tu masa takde duyan nih.
Kat sini susah carik duyan wo...ada pun,mahait mencekik!
Nih hubby beli ondaway balik dr kampung arituh..


Durian apa ek?D25?D26? ke N95?eh..itu brand hp nokia...sori laa...x khatam lagi jenis duyan nih.tapi yang satu nih memangggggggg sedapppppppp sangattt2 laa sedapnyaa..sungguh!kalah durian tembaga woo...rasa lemak2 berkrim sungguh..emmm...lembut lak tuu kan...tapi memang berkrim laa..biasa memang berkrim gak,tp yg nih extra berkrim...!

Dapat lak rambutan dikirim oleh my oldest sis dr kampung...semalam dah licin...
Manisss sangat2...nih kalo masak lagi msti xtra manis lagi kan..heee
Tuh tangan si kecik sibuk gak nak makan..heheee


Note:server lembep jer nih..hhhhh(ngeluh kecil je..hehe).gi soping pun besh nih! :P
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 Komen Di Sini:

LOVE said... [Reply to comment]

Dugaan betul tgk durian n rambutan nih! payah nak dpt kat tempat Love nih! :(
Sue, Love dah email erk! tks for ur wishes on my anniversary too!! ;)
Dah cubit Eyana, kesian dia...lari plak! hihihi :)

Watierman said... [Reply to comment]

Salam Sue (sambil tutup hidung)...Akak suka uah yang dekat tangan kecik tu...campak mai sikit!

Ann said... [Reply to comment]

sue...bestnyer tgk isi doyan tu...tu doyan kampung kan...my fav...dengan harga rm45 kira murah bangat ler tu... nko ni uat teman tergoda....baru jer kat pasar mlm tadi dok usha tapi takde doyan kampung...doyan siam teman tak sukerr.....

hana said... [Reply to comment]

nak doyannnnnnnnnnn.. rambutannnnnnnn!! aku titik kang jari dak kicit tuhhh! eeeee geramnyerrr!! simpankan tuk aku taww!!

POSH76 said... [Reply to comment]

la ni minat durian la pulak sedapkan...hehe

CikMin said... [Reply to comment]

hihihi...sedapnyer tgk durian tu sue....nyum..nyum..nyum..kt sini bersepah lagi org menjualnya..tp xde feeling lak nak beli..tggu yg free kot...ekekekek...

HaSue said... [Reply to comment]

LOVE > payah nak dapat buah2an kat sana k?kabarnya kat semenanjung sng nak cari durian...love gi laa meronda seluruh semenanjung..sure jumpe..hihi..tq emel tuh yer..dah reply pun. :)

Kak Watie > dak kecik tuh xnak bagi la kak..hehe

Ann > mmg sedap duyan kampung dr duyan kawen kan..hehe

hana@kak ina > orang pantang takleh mkn duyan k?best laa akak ek..hehe

sis posh > tuh nak mintak laa tuh.hihi :P

Cikmin > owoh.kalo dpt yg free tuh bagi2 laa ke sini jugak kak..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...