Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, October 31, 2009

Dapat Kek Dari AlongRoz..Bestnyaa :D


Setelah berjaya buka umah sendiri hari nie,terperanjat manje kite nengok mesej AlongRoz yg wish besday n suh amik kek kat umahnya..siap dapat besday kiss!Hii..suke tauu..cayang along!
Sebenarnya kek nih untuk oktober babies...kak asma dan sapa2 yg lahir bulan oktober tu sila laa amik kat umah along ek.
Tapi sue bukan oktober baby pun..kite June's baby.hiks! Saja ngengade nak amik gak.. Takpe kan alongggg???(intonasi manje takut kena suruh anta kek balik)
Dah along nak bagi kek,rugi laa nak tolak kek yg amat cantik n sweet sangat2 nih kan..lagipun masa my besday lepas, lom berkesempatan kenal2 lg ngan along n baby liana..hihi.

Apa2 pun..thank u so much along..! lebiuuu,muahhhs! :D
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 Komen Di Sini:

ME's Delight said... [Reply to comment]

ooooo..sue..pandai je yer...tp kalau org dh kasi tu amik je..ye tak???heheheh...ngelat yer...yg ke berapa thn tu???heheh

HomeKreation said... [Reply to comment]

hehehe... entah cam mana lak mimpi kat Sue bulan Oktober lak... takpa2...simpan utk tahun depan....hehe...mmmuah!

maiyah said... [Reply to comment]

wah dpt kek.. mintak kit hehee

HaSue said... [Reply to comment]

McE > iyer2..betul sungguh tu..hehe..yg ke berapa?awww..malu i.hihi..tengok kat profile la..ade gak keje kan..hehee

HomeKreation > hehee...nih kire advance la ek long?ehehehe..tp kalo smpai tahun depan mahu bercambah ropol kat kek tuh kang.ekeke

kak maiyah > meh kak..kite bagi2 makan.. abis makan sorg nih.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...