Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, April 30, 2011

Wajah Zhariff Di Usia 5 Bulan

Salam Jumaat..
Semalam nak update tak nyempat2.. nak kongsikan wajah zhariff yang sudah berusia 5 bulan 2 hari lalu.. kat FB pun sempat upload 1 gambo jek..
Untuk tatapan kami di hari tua nanti juga,insyaallah..
Buat auntie2 n uncle2 semua,salam sayang dari dak kecik yang orang kata cam mate korean or japanese nih..erkk..maklum la,mak dier nih cam pelakon korea kan..hahaha..*perasan terlampau

Wajah kontrol encem..hehe

Zhariff memang suka gelak..

Posing banyak2..

Seperti biasa,aksi gigit isap jari..

Letih posing..ilek jap.

Entri nih akan ada kesinambungannya..haha..sebab tak sempat upload habis..jap lagi nak bertolak balik kampung..hoyehh...kat kampung nun laju sket kot 3g sekarang..harap2 laa kan..

*Pakaian zhariff ditaja oleh Cikmin.com..terima kasih :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

28 Komen Di Sini:

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said... [Reply to comment]

ish...semangatnya..memang rupa jepun + Korea ...sepet mata..tapi comel senyum sokmo...

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

assalam sue..aloloooo tomei2 dak tecik zharif ni,mmg senyum n gelak2 sokmo, mesti yg agah dok geram je tgk hehehh

Oh bestnya balik kampung, semoga selamat sampai ya sue..akk pun rindu nak blk kampung gak ni, rasa cam lama je x blk huhu...sampaikan assalam pd Ryo ya heheh

CT Delima said... [Reply to comment]

Assalamulaikum Hasue

CAKKKK! comelnya macam nak culik ar budak kecik ni, montelnya. meh sini jadi ank aunty ct nak.. hahahaha. ada meraung mak dia kalau tahu ank dia kena culik ni.. hehehehe

Acik Erna said... [Reply to comment]

HaSue..comelnya dia..senyum2 lagi..aduhai..menawan sungguh dak zharif ni..kalau le dapat pegang ke dokong ke dia..mesti lagi best.

~Norul Mas Hana ~ said... [Reply to comment]

Hasue...
comelnyerrr...geram kat pipi tu..meh cubit sikit meh...hihi

Mas said... [Reply to comment]

meh budak comeiii ni..
rasa nak gigit2 jerk zhariff....

tun_telani said... [Reply to comment]

ala ala.. zhariff tomey.. auntie nk gigit jugak sbb geram sgt..
selamat pulang ke kg ye kak sue. best nyer dia blk kg.. lalu kt bintulu singgah2 laa kat umah =)

Kjee said... [Reply to comment]

bertuahnya Zhariff dapat ibu dan kelaurga yang sangat menyayanginya. kalau dekat KL, mau kjee gomol2 dia ni. hehehe

cikmin said... [Reply to comment]

alolololo...zhariff pakai baju aunty cikmin beri ye syayang...comels..ensemmm...wuiii...dah nampak ketat pulak baju tu zhariff pakai..bambam sgt ke zhariff ni sue..?kalau dekat mau kena geletek ni...

lina_pg said... [Reply to comment]

alahai tomeinya dak zhariff ni..wow beshh tu nk blik kampung..

ct N honey said... [Reply to comment]

tembam,comel,sama umur dgn anak saya
susah sangatkah menjadi ibu?..

nOOrsha said... [Reply to comment]

comelnye zariff..dhira dah tersengih2 dah ni nmpak member dye dok posing..kekeke...oh menantuku... ngeee...:)

Ummi said... [Reply to comment]

Weeeeee...comeeeyyy Zharif tu Sue...muka pun dah ala2 anak jepun pun ada..gelak riang sungguh..suka akak tengok...jaga dia baik2 taaauuu..hehe

HaSue said... [Reply to comment]

@Nazrah Bakery
Tq..hehe.. kalo zhariff dah reti bace mesti dier gelak tersipu2 je nih

HaSue said... [Reply to comment]

@Kak Rosaliza
waalaikumussalam kak..
ha'ah,abis adik sue gomol pp dia tadi haa..pastu picit2 lak..lepas geram katanya..zhariff leh wat muke cool jer..dalam hatinya kate'sabo je la..'kot..ekeke..

akak bila nak balik kmpung tu?hehe..balik ni pun sbb hb ada match badminton kak..pastu kn cuti buruh isnin tu..amik kesempatan laa balik kpg..hehe

HaSue said... [Reply to comment]

@CT Delima
waalaikumussalam kak..
akak,kot ye pun nak culik...sila laa culik zhariff pakej ngan mak dia skali..haha..nanti leh jadi anak kak ct gak..ye,mak?eh mak lak..haha

HaSue said... [Reply to comment]

@Acik Erna
tq...dier suke sangat kalo org nak dukung tu..kalo tinggalkan atas tilam duk 'cakap' sorg2..pastu kite dtg dekat,lum amik lagi dier dah riang ria gelak..hehe..perasan laa tu org nak amik dier..ekeke

HaSue said... [Reply to comment]

@~Norul Mas Hana ~
haaa...kan dah nangiss..gi diamkan balik! hihih

HaSue said... [Reply to comment]

@Mas
ko ingat beger ke yg ko nk gigit2 nih mas?hehe

HaSue said... [Reply to comment]

@tun_telani
ni lg sorg..wpun naik cam roti beger,tp bukan nak dgigit2 tuh tun..ekeke..

alhamdulillah,dah slmt smpai..tq
ni ngah sakan merempit sbb tenet laju jer..lupa diri jap..nanti dah balik sinun baru sedar diri balik..haha

HaSue said... [Reply to comment]

@Kjee
tak pun mak zhariff gomol2 kakjee dulu..hihi..main gomol2an gitu

HaSue said... [Reply to comment]

@cikmin
akak..ni dah berapa kali posing utk tatapan akak nih..tp asyik tertunda sampai dah nak sempit baju nih..yg satu lg ada gak amik gambo..sekali jela leh pakai..hii..nanti ada masa share kat fb

HaSue said... [Reply to comment]

@lina_pg
tq kak lina..akak x balik kpg ke?kan cuti lama sket tu..hehe

HaSue said... [Reply to comment]

@ct N honey
tq..sebaya laa diorg membesar nanti,kan..insyaallah :)

HaSue said... [Reply to comment]

@nOOrsha
hahaha..aku dpt bayangkan anak dara ko tuh tersipu2 senyum simpul2 gitu.. kalo yana gitu gak,kalo nengok gambo baby kat skrin nih susah laa aku nak bukak page lain..x puas2 dier menengoknya..ekeke

HaSue said... [Reply to comment]

@Ummi
tq kak,insyaallah.. mmg suke gelak dak kecik nih..makin gelak makin kecik laa mate beliau.hehe

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... [Reply to comment]

Salam, Kak Hasue! =0).
kmk dtg berjarah ke situk...
wah!comey nya anak ktk..kedak anak jepon jak muka nya..geram kmk nangga baby gebu tok...
mun dkt, nang maok kmk culik..hehehehehe =0).

Along Maklong said... [Reply to comment]

comel.. macam anak jepun..
tembam tu yang geram maklong tengok.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...