Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, April 30, 2011

Ole2 dari obersi daripada AlongRoz..tq! :)

Bersiaran dari kampung nih..ingatkan nak mengentri kesinambungan entri pasal zhariff untuk kenang2an..tapi bila tenet laju berdezup nih memang sukaaaa blogwalking n membalas kunjungan orang yang datang bertandang..pastu kesempatan yang ada memang tidak disia2kan menjenguk geng2 blogger sekalian..so postpond dulu laa ek..ada korang kisah,kan..ngahaha..

Bila sakan blogwalking nih sampai dapur AlongRoz baru dapat baca n tengok gambo2 kat dapur beliau yang masih kemaruk nasik selepas balik dari cuti2 europe nun..hehe..

Pastu baliknya beliau bukan dengan tangan kosong, siap bawa ole2 untuk kita lak nih..untuk kenang2an,gantung di sini n terima kasih buat along yang ingat kan rakan2 blogger..kite muke x malu angkut semua sekali nih sebab semua cantik2 belaka..hihi..

Rasa nak baring je atas bunga nih..haha





Cantik2 n comel2 belaka,kan!
Satu hari nanti kalau ada rezeki mana tahu kita pun akan menjejak kaki ke negara orang nih kan..insyaallah..aminnn..

Terima kasih buat AlongRoz sekali lagi yer..lebiuu,muahhh! Tak sabar nak baca n tengok gambar2 sepanjang cuti2 europe nya tuh..korang yang lum amik lagi tu sila2 laa jangan segan yer..sian kat along x larat nak bagitau sorang2 tu..bagi dia rest dulu..amik untuk kenang2an gitu.. :) gi sinun >ole2 daripada AlongRoz

P/s:Nak sambung blogwalking lagi sampai pengsan..haha
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

HomeKreation said... [Reply to comment]

Love you, love you....! Macam ni baru adik Along cayang.... maceh sudi gantung ole2 dari Along. Yang lain2 tu, jangan ler segan2, kalau suka amik jer. Ini jer lah yang dapat Along kongsi dgn semua, sebab memang makan angin betul, sebab angin jer yg dapat, takda shopping hebat2 pun...hehehe

K.Nor said... [Reply to comment]

i love tulips!! hehe

tun_telani said... [Reply to comment]

fuhh.. tenet laju tu, blh laa angkut semua ole2 ye.. tun xsempat nk main tenet lama2.. smlm dpt email best dr supervisor mintak hntr abstract.. adoii..

Ayu Safieza said... [Reply to comment]

Hasueeeeeeeeeeee....lindu same yoooooooooouuuu......

MMM suke tengok zhariff dah besoo and comey bam bam....:))

Owh....dpt buah tgn???bestnyeeeee:)Tq sm singgah dapur ayu yg agak basi tu....hik3!!!

Adinda Amy Sensei said... [Reply to comment]

waahhh cantiknya bunge tuuu...ceria je kan..

salam kenal hasue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...