Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, April 16, 2011

Mari Ketawa..Bersama Zhariff

Entri selingan..(sehingga entri seterusnya terpublish..haha)

Gini laa budak kecik nih bila aku nak blogging atau ngadap komputer.. nak tidurkan dia,tengok mukanya..dia sengih2 jer..bila diagah,sukeeee jer dia..jadi nak ngadap lappy pun tak berapa nak selera..dah dia tidur..baru ngadap balik..hehe..
Meh laa layan gambar2 Zhariff nih...saja aku abadikan dalam blog nih untuk tatapan di hari tua nanti..aiseh.. :D

Macam baby gegurl lak aku tengok kat gambar atas nih..hehe..rambut jela tak panjang mengurai..ekeke

Yer,bukak beso2 mata tu cayang..beso lagi..beso lagi..err..dah paling beso ke bukaan mata tu?huhu..

'Nih cukup beso tak mate nih? Celik paling maksima dah ni..'kata Zhariff..haha

Wajah santai..tunggu orang agah lagi..

'Clap your hand....' eksen jer tuu..padahal belum berapa pandai pun..tapi excited lebih bila di suh clap..hehe

Haaa..tu nak isap jari laa tuu..

Kan betul..nak isap jari...ehh,gelak lak dia!hehe

Wehh..tak nampak mata ko zhariff,zhariff..hihi..hish tangan tuh tak abis2 masuk mulut..

Tuuuu..tangann tuuu...udah2 ler dihisap cayang..dah2,jangan isap tangan yer..lepas2..

Haa..gitu laaa..baru sengih nampak gigi..Opps!lum ada gigi rupanya...hakhak..gelak beso dak kecik nih..mengekek2 dah sekarang kalau dier geli hati..hehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

19 Komen Di Sini:

fashah84 said... [Reply to comment]

comei ank kak sue...

Mas said... [Reply to comment]

pinjam zhariff jap sue..geramm aku tengok..
dapat kat aku...aku gomoi2 budak ni...
gerammmnya....
makin ensemm la aunty mas tengok zhariff.....

Wattie said... [Reply to comment]

Salam Sue,
suka tengok baby ketawa bila diagah....nampak matanya macam baby jepung la...

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Assalam sue...sukanya bila tgk zhariff. mmg kesian tgk ank kecil ni dok tergolek sendirian kan, bila nmpk je kita, senyum2 n negor2 lak...mmg cair hati kan

rasa nak agah2 je bg mengekek je dia. saat paling bahagia dia tu bila jari msk mulut tu...amani ni, dh masuk ibu jari kaki ke mulut pulak huhuhu, 2 hari ni baru mula

Kak Rose said... [Reply to comment]

uishhhh... geram nengok sitembam ni...meh nak cubit2 pipi sket.

zih@n said... [Reply to comment]

comey la zhariff ni...bukan main suka lg ye...hehehe =)

lina_pg said... [Reply to comment]

amboi pandai gelak2 dah zhariff skrg ni,mesti terbantut niat nk blogging bila tengok dok gelak2 cenggini.Maisarah ari ni wat perangai sket..jap2 nangis nak dokong jerr adoyai penat tul mama dia..kurus kering la kalau selalu gini

Kak Sam said... [Reply to comment]

Assalamualaikum..
Mata dia ikut mata sapa erk?

nur easy said... [Reply to comment]

ada lesung pipit ya.. comeyy

syuhaila binti mustafa said... [Reply to comment]

akak, zhariff dh boleh buat apa skrg? :)

sonata anak kancil said... [Reply to comment]

comei nya....! baby kita dah beso

Naz said... [Reply to comment]

Assallamualaikum Sue..
Alaaalalaaa..comel betul hero Zhariff ni.. Mata sepet tu ikut Sue ker heheheee... Sempat jugak sue ngadap komputer yer... Maisarah Hani akak ni, x bagi peluang langsung akak duduk ngadap komputer.. Nk memasak pn payah skrg sue.. Bukannye nk main2 sensorang.. Dah la abis satu rumah ni dikemasnya... Tp bila tgk anak2 kecik ni gelak, sengih, bg respon kt kita, jd makin sayang lak kan... Nk tinggalkn jap buat kerja pn x sampai ati...

Kjee said... [Reply to comment]

macam baby korea pun ada Zhariff ni. Cute sangat cam mama dia.
HaSue...terima kasih banyak2. Kjee dah dapat kiriman siang tadi. sedap sangat. Kjee dah rebus dua kali. tak dapat nak balas budi HaSue. terima kasih kepada suami jugak ya.

Kjee said... [Reply to comment]

macam baby korea pun ada Zhariff ni. Cute sangat cam mama dia.
HaSue...terima kasih banyak2. Kjee dah dapat kiriman siang tadi. sedap sangat. Kjee dah rebus dua kali. tak dapat nak balas budi HaSue. terima kasih kepada suami jugak ya.

Sheila Shafeareen said... [Reply to comment]

Salam heheheh cutenya bby zhariff ketawa mmg sepesen muka mama nya... seronok bila main gan bby kecil..ketawa bila di agah ...

Ezadlieza said... [Reply to comment]

Sue...cutenya..muka sebiji ikut sue....aishhhh...anak dah ramai tp maknya mcm anak dara lg...

Eliza said... [Reply to comment]

olololo...comeyy nyer dak tecik jepung nih. ada lesung pipit lagik..auntie rasa gewamm mcm nak cubit2 pipi tuu...

Anonymous said... [Reply to comment]

alahai pretty boy nie
comel sungguh ler
mcm nak gigit jer
hehehe

yusparisa said... [Reply to comment]

alo comelnya zharif...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...