Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Monday, April 11, 2011

Nak Buku Resepi Aneka Roti Tak?PERCUMA Lak Tu..!!

Kalau sebut buku resepi macam best jer kan..buku resepi yang nih sama gak macam buku resepi yang ada dalam koleksi kita tu cuma versi ebook..ebook nih sama gak cam buku,cuma sebab teknologi sekarang dah canggih..takyah dibukukan dah,orang main download2 ajer..buh dalam folder kat komputer kita nih..kalau nak print pastu sila2 laa kan..

Kalau dulu orang bagi resepi kita sibuk amik buku n pen nak salin kan kan..sekarang nih segala2nya dihujung jari ..kenapa tak gunakan kemudahan begini...free lak tuu.. jangan ada pulak yang amik kesempatan nak jual ebook nih tanpa izin tuannya yer..tak baik tau..ni adalah hasil penat lelah
Rosmarlina@jintanmanis.com..

Terima kasih buat Ros yang sanggup bersusah payah bagi free ebook nih untuk kita supaya memudahkan kita mempelajari selok belok pembuatan roti sendiri di rumah..
Menurut Ros,ini juga sebagai hadiah untuk semua pengunjung website beliau yang sudah menjangkau angka 1 juta aritu..sila rujuk blog ros untuk cerita lanjut yer..

Sebenarnya aku pun baru pas download tadi,well u know..tenet cap kuye2 gini laa kekdahnya..ngee..
Bila dah berjaya bukak tu ..wahh2..banyaknya resepi best2..gambar pun lawo2 ko..
Yang seronoknya,nak buat roti nih walaupun korang takde Breadmaker,boleh gak membuatnya dan menghasilkan roti yang sedap,gebus dan lembut..dah siap Ros bagi tips lengkap kat ebook tuh haa..

Buat korang yang belum mendapatkannya,dapatkan cara2 mendownload ebook tu di link ini> Jintanmanis.com(klik jer,jangan malu2)

Lepas download tu,tinggalkan laa komen kat situ ye..bukan susah pun..tanda penghargaan kita atas penat lelah beliau menghasilkan ebook tu..

Haa,yang korang asyik kata 'nanti laa,nanti laa..'tuu..jangan nyesal lak bila dah takleh download kang yer..jangan tak tau,tempoh mendownload tu hanya tinggal beberapa hari je lagi.. huhu..ala,kejap je pun.. :P

Buat Ros,terima kasih sekali lagi dan semoga semakin menghasilkan idea bernas..diharap segala ilmu yang dikongsikan dapat memberi manfaat bersama.. ^_^
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 Komen Di Sini:

Ryo Azhar Rahza said... [Reply to comment]

TQ 4 ur info..pasni aku duk 'meroti' je lah..huhuh

Zuwairi Aiman said... [Reply to comment]

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

tgh mabuk meroti ni, best sesangat la mekasih sue

tun_telani said... [Reply to comment]

weeeee~~~~~~~~~~ dh download!!! tenet kt opis enchik hubby ni lajuuuu.. bestnyer! bestnyer!

HomeKreation said... [Reply to comment]

Salam Sue cayang. Nasib nampak kat sini. Maceh Sue tolong hebahkan.

HaSue said... [Reply to comment]

tq atas respon semua..cayang korang banyak2!hehe..selamat meroti..n tq lg skali kat ros..

Kak Long said... [Reply to comment]

terima kasih tp baru tahu,jadi bila klik kt link tu,x dpt sbb dh tmt tempoh kn..boleh x nk mtk kt kak sue buku resepi tu..maknanya kak sue htr kt email huda..tp kalau x boleh,x pe la..terima kasih..maaf

dapormama said... [Reply to comment]

KAK sue boleh tak tolong email e-book tu ?ieyna.ss@gmail.com

bintOn saadOn said... [Reply to comment]

tak boleh download dah..ade cara lain tak untuk sy dapatkan ebook tu.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...