Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Wednesday, May 20, 2009

Bihun Goreng Bersama Bendi

Ada tak antara korang pernah makan bihun goreng bersama kacang bendi?
Nih idea my hubby...dah terjangkit sukeeee...
Kitorang nih gemar sayur bendi..so memang rasa best n sedap..
Yang penting sayur bendi nih kena cuci dulu sebelum potong..untuk elak lendir berlebihan..
nak naip resepi maleh plak..mate berat dah neh..heee..
Nak try msk mcm resepi biasa,cuma letak bendi jer..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 Komen Di Sini:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

cantik lah sue punye mihun tu..yelah dia punya cara2 memastikan mihun tu cantik banyak so hasilnya cantik n menariklah kan?

syahadah said... [Reply to comment]

letak bendi..resepi baru..sayapun suka bendi ..byk khasiat!!
bolh tery ni..!!

Eyna's said... [Reply to comment]

mmg x pnah dgr sblum ni...heheh

HaSue said... [Reply to comment]

Softtouch [Hanim]: Tengkiu2..takdelah cantik sangat...tuh kes malas nak ngias tuh..tinggal nak makan jer..hehe

syahadah:sila2 ler menerai..hehe..mmg best bg penggemar 2 mknn nih

Eyna's: senang2 singgah ler selalu yer.banyak benda baru nak share...ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...