Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, May 9, 2009

Bihun ke Mihun?

Fuhhh...lega jer bila dah luah perasaan emosiku ini..
Sekarang dah hepi balik!
Lagi2 dapat 'hadiah' dari cik abang td..hieeee..sukanya!
Dah lama tak dapat..tiba2 jer dia bagi mana tak hepiii..tQ caYANG..I LEP U!hihi
Ingatkan apa laa,balik2 dari kerja terus bagi surprise..best laaa sangat..
Dia dah tahu isterinya ini dah lama mengidam agaknya..heee..
Jangan pikir jejauh..'hadiah' tuh dalam bentuk makanan yg kena masak sendiri juga..
Dan dalam bentuk minuman..yg kena sediakan sendiri juga..tp keduanya amatlah menjadi idaman kalbu tekak kampung ini..hihihiii. :D


Tinggalkan dulu laa bab tuh.
Ni lagi satu benda konfius nih..
Bihun ke mihun?mana satu betulnya nih?heee.. :D
By the way,ni sarapan pagi td..
Macam biasa bahan main campak2 aje.. :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 Komen Di Sini:

Sulela said... [Reply to comment]

Ngaaaaaaa...nyum nyum nyummmmm...hehehe

Mr PenyuBiru said... [Reply to comment]

owh! aku hampir pikir "hadiah" lain tadi sehinggalah aku nampak gambor bihun tu. hehe..


ps: errr..aku tak pernah guna nick bdkganu dan juga amat jarang skali guna mirc.

HaSue said... [Reply to comment]

Sulela: lela mkn skrin ke tuh?ekeke

Mr PenyuBiru: Ko memanggg..hihii..bihun tuh pun bkn hadiahnye laa..


ps gak:wokeh2..mirc tuh zaman 2000 gitu.heee

Amy said... [Reply to comment]

wah terliur lak ngn bihun sue nih.color tuh yg mbuatkn kte terliur tau.igt mse zmn2 dlu slalu beli kt gerai kt kg.nak2 kalo dpt gaulkan skali ngn kropok keping auhhhhh sedap2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...