Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Tuesday, May 26, 2009

Friendship Award-The Best Blogger 2009

Salam hari selasa..
Alhamdulillah..murah rezeki blog nih bln ni yer..hehe
Dapat lak FRIENDSHIP BLOGGER'S AWARD dari adik AtiQah yang suka kaler purple/ungu iteww..hehee..

Tiqah nih baru nak kenal2 dgn lebih rapat lg..muda lg,20 thn kan tqah kan?hehe..
Ngah latihan industri sekarang ekk..
Lepas nih kite tenet2 n kenal byk2 lagi yer dik..
Thanks bagi award kat akak..cayanggg dier!!mwahh2..hehe

RULES:
1. Put this badge on your awesome blog.
2. Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
Nak bagi kat saper ekkk..semua geng bloggers inspirational and friendly.
Rasanya dah ramai gak dapat nih..Jadi saper2 yang lum ader sila2 laa amik tepek kat blog memasing n share ngan kengkawan eh..
Tapi nak bagi gak kat bloggers nih..
Harap sudi2kan laa yer.. :P

3. Make sure you put the ‘receipents’ name here, along with their link.

  1. Hana [Kak Ina]
  2. Kak Nor
  3. Dayang_Jack
  4. YatieZaini[Kak Tie]
  5. CtZura
  6. Mr. PenyuBiru
  7. Sulela
  8. Ika[Ijah]
  9. Ros[Onigiri]
  10. Azura Rahman[Kak Zura]

4. Let them know about this.

Harap nama2 di atas tahu diorang dah di award..Memandangkan server nih kdg2 angin senggugut kan..takut x leh muncul di blog anda nak bagitau..huhuh.

Tq in advance.. :-)


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 Komen Di Sini:

~~ciklinn~~ said... [Reply to comment]

TQ hasue singgah uamh linn.. meh kita tukar2 link yerk.....

semoga persahabatan antara kit apun akan terjalin utk selamanya....

Mr PenyuBiru said... [Reply to comment]

"kejayaan ini adalah kejayaan anda semua.award ini akan memastikan saya akan cuba buat yg terbaik di masa hadapan." - ujar mr penyubiru selepas turun dari pentas.hehe

Sulela said... [Reply to comment]

Ekekekekeke...dapat award lak. Time kasih HaSue. Kalau ada, bagi la lagik...ahahahaha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...