Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, May 23, 2009

Award dan Tag[2 in 1]

Salam sumer..
ari nih nak collect award...errrr,dan di tag juga dari sulela
Ntah2 korang plak kena pasnih..haha..

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:
  1. Aku 'kenal' kat alam maya jer dulu nih..dlm peringkat kenal mengenal lg..
  2. Aku tau pasal seni amirugumi dan mcm2 seni pelik2(kehkeh..)dr blog dia
  3. Aku tau pasal udang lipan(sebelum nih aku ade post) kat blog dier gak.ms tuh aku x sure nama udang nih..
  4. Lagi,dia suka jer nak tayang hasil kraftangan dier yg kretip tuh mbuatkn aku yg x kretip nih kejelesan gak..hakhak
  5. Paling suka pasal dia,dia suka nyemak kat petak komen n3 aku..tengok laa carta komentator tuh.dia paling ngetop.ehehe..tQ lela!
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:

Fakta ATAU hobi sendiri eh..
  1. Fakta: Dah berkahwin
  2. Fakta lagi: Ada seorang suami (hiiihii..)
  3. Fakta lagi skali: Ada 3 orang anak (sorang ultraman 2 powerpuff girls)
  4. Yang ni mmg Fakta: Kahwin di usia muda..(sekarang pun muda lagi kan..ahaks)
  5. Err..Fakta ke ni?: Sukaaa sangat kaler biru(korang kalo nak bagi hadiah carik kaler biru tau!ahahak)
  6. Ha..Yg ni Hobi: Suka mencuba resepi baru @ meng'edit' resepi sedia ada nak bg lg sedap@lagi mudah..hee
  7. Fakta kot?: Seorang yang pemalu(thii..hii..hii) tp brutal gak(suka lasak2)
  8. Fakta gak: Suka bercakap tapi khuatir terlebih cakap dan terbuat orang sakit hati ke..
  9. Hobi lagi: Baca majalah2 yg aku suka..terutama berkenaan kesihatan dan pengetahuan
  10. Fakta dan Hobi: Suka berkawan dan mencari kawan..peaceee!
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.

  1. Dayang_Jack ->Selalu merempit ngan dia kat myr,skrg dier cuti2 dulu..hehe..oh ya,dia kimsalam kat sumer kawan2 myR..sila jawab kalo korg kenal nama dia ehh..hee
  2. Ctzura -> Geng ngendeng gi umah orang nih..hehe..nanti kite dating kat miri nak?hihi
  3. Jiya -> Aku gelak2 jer gi umah dier nih..gamba cantik2.Tp dia kata dia mls msk2..hahaha)
  4. Ika/Ijah ->Ika kan rajin menaip..hihii.kuat ngendeng dier nih.kakaka
  5. Mr.Penyu Biru -> hakhak..aku mmg x abis gelak kalo gi blog mamat nih.byk blaja ngan dia.
  6. Syahadah ->Baru nak kenal lbh rpt lg..tp suka bace n3 beliau gak
  7. Hanim -> Anak bujangnya yg bergaya..sila2 ler tengok keletahnya..hehe
  8. Princessfrogy -> Seorang katak yg chumel..hihiii..suke loncat2 ke blog dier
  9. Kak Maria ->Nurse yang rajin memasak sedap2..merayau selalu ke sini
  10. Ynn->Budak remaja yg rajin memasak sbb nak kawin awal..hahaha..ampun dikk! :P
Adoii..aku pilih 10 secara random jer..nak pilih makyung tuh dah penuh bakul tags dier kot.
Pasnih ada lg satu 2 in 1..kalo server ok nak sambung gak..
Tengok sapa yg kena plak.. :P
Thanks SULELA.. :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

Sulela said... [Reply to comment]

Ahahahaha...tahniah tahniah tahniah sebab dapat jawab tag dengan jayanya. Lepas ni boleh la kene tag lagik...kikikiki

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

kene jugak..tq banyak2 yer..nnti sy buat..

Mr PenyuBiru said... [Reply to comment]

adeh! ingat dpt award je, rupanya kena tag sekali.adeh! err.. takkan award je, ketupat sotong takde ke? hehe..

HaSue said... [Reply to comment]

Sulela:Makasih3x..hehehe..

Softtouch [Hanim]: hehe..sama2..tq gak

Mr PenyuBiru: Nak bagi tupat sotong skali tp dah abis laa...hehe

syahadah said... [Reply to comment]

tima kasih nanti kita ambek...tp bai mai bakso satu dulula..lapar la tgk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...