Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Wednesday, September 30, 2009

Gambar2 Di Pagi Hari Raya

Khas untuk pengunjung setia blog nih laa..
Ku gagahkan jua memilih gambar2 raya yang sesuai untuk dikongsikan di sini...hehe
Banyak blog tayang gambar raya kan..
Nih nak wat tayangan amal gambar raya laa juga yer..aksi2 raya dalam memory card tuh memang banyak...ratus2 tuh..
Tapi yang nak ditayang nih takyah laa banyak2...sakit mata penonton karang..huehue..
Meh laa ayan gambar2 yang mengambil masa lama untuk di upload tadi.heeee

Nih MIL bersama sebahagian cucu2nya...
Yang lelain balik kampung pasangan.ikut turn katakan..so raya kali nih sunyi sket la..
Gamba blur banyak sebab guna kamera yg uzur nih..huuu..
Nih pula my kids with their cousins..hehee..sebahagian juga..lom sempat bermekap habis2an semuanya...nih pun budak2 tuh ada yg lom pakai tudung..oopps..!seksinya rambut yana..huehuee

Yang nih anak bujangku..dah cakap dah...rambut jangan terjulur keluar..iskh2..
Yang nih anak2 dara alaf baru...rasanya 5 tahun akan datang yana dah reti pakai lipstik sendirik cam kakaknya..hehe

Takkan takde gambar sekeluarga ye tak...heheee... Tudung c kakak dah terbang entah ke mana sebab kepanasan dan malas nak posing. si Eyana lak ngantuk nak tdo..hehe.. sebenarnya gambar nih pun sengaja ambik secara kandid...tak best laa semua gamba cam bergambar sangat kan..hik hik...

Bermaaf-maafan sekeluarga...ikut barisan..sapa tua duk depan..Tapi suami kena depan dari isteri laa..hehe....Nih hubby ngah bersalam ngan ayah mertuanya a.k.a ayahandaku tersayang..

Selepas bersalaman n sesi fotografi...sempat laa menikmati juadah ala kadar jer...sebab nak pergi ziarah pusara bonda pula...

Yang nih adik lelaki aku yang betul2 kat bawah aku laa..dia nih ada iras2 Afdlin Shauki sket..ekeke..sket jer tau.. :P
Baru mengikat tali pertunangan dengan gadis pilihan Sabtu lepas.. :)


P/s: Yang lelain guna kamera DSLR my bro nyer...sebab tuh nampak clear sket..heeee
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 Komen Di Sini:

fzi said... [Reply to comment]

Salam Sue...
Wahhh meriahnya raya...
tambah meriah bila pakai baju kaler sedondon satu keluarga...hehe
Salam Aidilfitri!

ain said... [Reply to comment]

meriahnya bila dh kumpul ramai2!! bertambah lawa hr raya bila pakai baju sedondon warna!!

CINTAMANISZ Lite said... [Reply to comment]

Berbaju kurung, berbaju melayu di pagi syawal mmg tantek..
Tambah2 berseri bila pakai sedondon..baju baru lak tu..uii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...