Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, September 12, 2009

Koleksi Kad Hari Raya Aidilfitri 2009 -dr kawan2

Wahhh2..bahang hari raya makin terasa ya..minggu depan dah nak raya!
Dah ada lagu raya,kena gantung kad raya lak..
Tunggu hubby balik dulu tadi,nak minta kendong nih..naik kusi takut roboh kang :)

Meh tengok kad2 raya yg chumel2 n pelbagai rupa dari rakan2 bloggers yg mengingati diri ini.. :)
*Ada lagi...akan di update jika berkesempatan

Kad nih dari kak maria,nun di Sabah...selamat hari raya buat akak sekuarga...maaf zahir batin ye kak...harap tabah dengan segala dugaanNya :)

Kad yang biru nih(heh..biru u! :D)..datang dari Ann/Kak Ann,geng bas sekolah dari myr gak.. ada extra kuih muih segala kek tuh anta laa skit ke sini ann..hihih..selamat aidilfitri ya.maaf zahir batin :)
Kad nih terbang jauh dari Bahrain..dari kak Maz..raya x balik msia ke kak?kalo x leh gak bawakan sue kepala kambing ke,unta ke wat rendang.heheh...selamat menyambut hari lebaran buat akk sekuarga..maaf zahir batin yer kak :)
Kad yang ceria ini dari K Fiza Nordin..mungkin sedang sibuk menyiapkan tempahan kek atau biskut sekarang nih.hehe...selamat hari raya juga buat k fiza sekeluarga..maaf zahir batin

Kad nih lak dari Lyana(ke kak lyana nih),sori yer main amik je nih.nak tinggal komen cbox x muncul2..huhu.selamat hari raya maa zahir batin.. :)


Kad dari kak mimieloma..sori gak kak...x dpt nak gitau..hihi..sue amik nih..halal ekk..cbox akak segan nak muncul :) selamat hari raya buat akak sekeluarga..maaf zahir batin yer :)

Kad dari kak min/CikMin yg sedang sarat preggy..hehe..cantiknya kad nih kan..siap letak tarikh cantik gitu :) mekasih kak..selamat hari raya juga buat akak sekeluarga ya


Kad nih pula dari kak maiyah yang paling ngetop bagi komen kat blog aku wat masa nih..mekasih kak..semoga akak sentiasa tabah dalam menghadapi dugaanNya.. Semoga aidilfitri kali ini meninggalkan kenangan manis buat akak sekeluarga...maaf zahir batin dr sue juga..

Kad dari ika/ijah ..yang kini duk merantau di Thailand..ijahh..salam aidilfitri juga ya..maaf zahir batin kot2 ada salah silap akak buli ke apa ke..hehe...tq kad ni.

Yang nih dari kak Alona@CINTAMANISZlite..cantiknya pemandangan2 nih yer.. semoga anak akak yg menduduki upsr akan dapat keputusan cemerlang n seperti yang diharapkan... salam aidilfitri juga dr sue sekeluarga

Kad kartun comel seperti pemberinya ini daripada kak mizan..siap jemput dtg umah ekk..kalo dekat leh gak berangan..hehe..apa2 pun mekasih kak...maaf zahir batin dr sue




Alalalaaa...comelya anak2 kak ieda..cam anak omputih pun ade..hehe..kaler biruu..jeles tul nengok org pakai biru nih.ahaks..cantik lah kak..hehe.. mekasih pada kak ieda yg sudi bagi kad nih..tq..salam aidilfitri juga buat akak sekeluarga :) *rasanya silap teknikal sket ek kak..1480h tuh?hehe..tima kasih sekali lg

Kad dari ctzura..yg tak dapat balik kampung raya kali nih..tapi nak gi melencong melancong ke sabah.huhh..rasa nak ikut tp sah2 orang tak bawak..huehuee..takpe la,makan ketupat pun besh tuh.hehe..selamat hari raya gak mekk..maaf zahir batin yer..kot2 ader salah silap tu..minta maf dr kami sekeluarga ya..raya kalo sudi dtg umah tau..sian budak2 tuh nak gak merasa beraya kat tempat org(nada memujuk nih)hehe...tq bagi kaad nih ye..best tgk kaler biru nih



Kad yg berbentuk love nih datang dari LOVE..walaupun berlainan agama..love tetap tak lupakan rakan2 yg menyambut aidilfitri kan love..kalo dtg sarawak bgtau yer..nanti sue ajak nyelam udang galah..hahaha :D..tq bagi kad nih..so sweet of u..cubitkan pp ashika sket yer..heee

Kad nih pula dari kak ieta yag rajin bagi makan kuye2 n amster kat umah aku nih.. ngan anak2 dia sekali rajin tolong bagi makan...sampai kuye2 nak puasa pun tak lepas..hehee... mekasih kak ieta yer..selamat hari raya juga buat akak sekeluarga..maaf zahir batin.. :)

Kad nih daripada kak Deeja..melihat bazaar2 ramadhan yg ditayang amalkan kat blog akak makin lapo lak pewut nih..hehee...mekasih bg kad yer..sue x nampak cbox nak tinggal mesej..huhu.maaf zahir batin dr sue :)
Kad seterusnya nih dari Chik Mi /kak mimi..sori kak,amik dr umah ika kot td..sebab bukak umah akak page load error jek..heee...maaf zahir batin ye kak..mekasih kad nih..cantik..

Kad yg berseri2 nih pula dari Seri,ibu kepada 2 Seri yg comel2 belaka..kalo ada baby boy lak kang nak buh nama seri gak ke seri?hehe..gurau2 je..jangan mrh yer..salam aidilfitri juga dr sue..maaf zahir batin..mekasih bg kad ek..sue main amik je nih..hee

Kad nih dari kak JC..baru kenal2..dan harap lepas nih leh kenal lagi dengan lebih rapat.hehe..selamat hari raya buat akak juga..maaf zahir batin.hehe

Kad dari aymy yg duk merantau kat Kuwait..tak balik laa raya nih nampak gaya yer ayu?hehee...mekasih bg kad..maaf zahir batin juga buat ayu sekeluarga..

Yang nih dr kak zai..rajin sungguh masak2...banyak buat kuih raya kak?anta sini yer...
selamat hari raya aidilfitri maa zahir batin dr sue :)

Terima kasih buat kawan2 yang susah2 sediakan kad2 raya nih yer...nampak gaya tahun nih tahun pertama beraya sebagai blogger..walaupun ada yang sudah beberapa kali..hehe..Terharu jer dapat kad raya dari kawan2 cyber jauh dekat..huhu..mekasih sekali lagi yer.. :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

murah rezeki..dapat byk kad raye..samalh kita tahun pertama raye sbg blogger..

Hazari. said... [Reply to comment]

wahwahwah. meriahnye blog ni. siap ade lagu raye.

comeynye kad. wah. tahun pertame dpt kad raye sbagai blogger. best an ?

Alimaz-Kembara Terasing said... [Reply to comment]

nanti amik kad kat blog saya tau...sebelum tu ajaq la dulu cam na nak wat sticky mode tu...heheheh

maiyah said... [Reply to comment]

salam.. macih2 bik kad dr akak

LOVE said... [Reply to comment]

Hehe Hasue! sure sure...nnt Love ajak KakFida sekali! kekeke, kena carik udang galah nih! ;) Dah pun cubit Ashika! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...