Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, September 4, 2009

Testing2..

Napa ek..create post nih takde option nak letak gamba ke hape ke kat atas nih..
Dari pagi tadi dah try nak masuk n3 tapi xleh..huhuhhh..
Nih kan,kua kosong jer nih..ader ruang letak tajuk n3..pastu petak nak taip tulisan nih..n labels jer...
Jadi kot2 laa ada yang pernah menghadapi situasi camnih kan..ada cara nak setelkan ke...
Nak letak n3 makanan nih..takde gamba x best laa pulok kan.huhuh

Apa2 pun selamat berbuka pose untuk semua yer :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 Komen Di Sini:

deeja said... [Reply to comment]

salam sue...akak deeja sllu jumpa cmtu gak...mmg skit hati tapi akak tutup blik.dh lm plak br bukak...kkdng jd cmtu blik gak...silap teknik kot

CikMin said... [Reply to comment]

ha betoi tu hasue..cikmin pun kdg jadik cenggitu..bese la ni tgh bulan posa..dia pun penat gak...ekekekek...selamat berbuka ye hasue...

maiyah said... [Reply to comment]

salam.. tenet posa hehe

HaSue said... [Reply to comment]

K deeja > wkumsalam...lama gak tggu ok kak...hehe...ntah apa2 laa ek..takpelah,now dah ok tq2 :)

CikMin > betul2x..taim posa nih buat lawak lak dier kan..hihi

K maiyah > wkumsalam..posa ganti kot..sampai ke malam tuh kak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...