Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, September 5, 2009

Puding Horlicks Berkaramel

Sorry2..kebizian yang amat ler pulak sehari suntuk nih.
Nak tayang nih jap..
Dessert nih enakk dan sedappp sangat dimakan sejukkkk..lembutt jerk..orang takde gigi pun leh makan..heheee
Ngah bulan2 ngambang kan,takpe laa merasa awal sket..hihih

Tapi sori ler gambar x memuaskan..kamera nih cam ade ciri2 nak wat hal ..huuu
Puding nih sesuai dimakan bersudu ler sebab lembut,x sesuai nak dipotong2..
Macam taufu fa pun ader..cuma perisa horlicks..resepi simple2 jer..aku guna horlicks sebab nak perabis stok horlicks peket kecik tuh..

Nih dessert untuk hari nih..hubby cam x sabo2 jer nak makan..heheee
sibbaik aku x tayang makan depan dia.. :P
Alamak..nak sambung keje kat dapur dulu..jap lagi nak masuk waktu berbuka..
Kat sini 6.37pm dah azan Maghrib.. :)
Selamat berbuka puasa untuk semua ya...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

surisarawak said... [Reply to comment]

sayang kmk sik tauk cney rumah ktk..mun ndak nang kja kmk ngindin kuih ktk hehehe..sedap nyer puding tu!!..

maiyah said... [Reply to comment]

salam.. horlick wat puding karamel lagi, nanti nak cuba

ieda said... [Reply to comment]

huhuhuhu .. sedappp nya ... ermmm nak sikittt

Daniera said... [Reply to comment]

sedapnyer...boleh share resepi tak kak ? :)

HaSue said... [Reply to comment]

K surisarawak > jom laa dtg sitok..hihi...senang kmk nyuap lak..

k maiyah > wkumsalam...cube yer kak..sedap n enak tau

K ieda > memang sedap tuu...hehe..cam tau2 jer akak nih..:P

Daniera > nanti akak tepek resepi eh..nak kena timbang bahan dul..akak main letak jer ms buat tuh.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...