Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, September 25, 2009

e-Kad Raya Untuk Semua..Jemput yer.

[STICKY POST]- Sila scroll ke bawah untuk n3 terbaru
Sempena hari raya aidilfitri yang bakal menjelang tidak lama lagi..
Sue ingin menyusun sepuluh jari dan meminta maaf zahir batin sekiranya sepanjang pergaulan kita di alam cyber ini terdapat kata2 atau entri2 yang mengusik perasaan sekaligus menyinggung hati sesiapa yang membacanya..kita tak tahu kita gurau2 senda antara sedar atau tidak mungkin terguris perasaan kan..Diharap kalian sudi memaafkan
Di sini juga Sue sedia memaafkan kalian semua..walaupun rasanya tak ada pun tersinggung...merajuk skit jer kadang2 tuh sebab nak manja2..hee :P

Sambutlah syawal dengan perasaan gembira dan jangan lupakan pada mereka yang telah tiada..
Bagi kami adik beradik,sambutan syawal memang agak syahdu+gembira..
syahdu kerana tidak dapat bersama ibu tercinta dan gembira kerana dapat berkumpul satu keluarga..

Jangan lupa bawa balik kad raya yang tidak seberapanya ini dari sue(tq iluvislam)..
Dan sudilah kiranya di tepek di blog masing2...
Tidak dilupa juga bagi rakan2 yang belum menjadi blogger...silakan ambil juga ya..tanda ingatan dari sue sekeluarga..
Kalianlah pembakar semangat untuk Sue terus meng'update' blog ini saban hari :)

Terima kasih ye atas kesudian kawan2 :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 Komen Di Sini:

CikMin said... [Reply to comment]

salam sue...cikmin dtg amik kad ni eh...terima kaseh ye sue..selamat hari raya buat sue sekeluarga juge..

maiyah said... [Reply to comment]

salam.. macih dpt kad

HASNAH said... [Reply to comment]

Wah cerianya blog..cam raya dah...best lagu...Akak ambik kad ye Sue..Thanks..

Alimaz-Kembara Terasing said... [Reply to comment]

saya amik yer kak sue...

eriey said... [Reply to comment]

mekaseh..nati eriey tempek lam blog yer..selamat hari raya jugak utk sue..

blogresipi said... [Reply to comment]

Akak! kite dah amek kad raya.. duit raye jer belom amek..hehehehe

HaSue said... [Reply to comment]

CikMin > mekasih ye kak sudi amik.hehe..

K maiyah > dah amik lom tuh? :)

K Hasnah > meriah eh kak..amik mood katekan..hihi..mekasih sudi amik kad

Alimaz > amik laa zila.. akak dah amik kad zila gak. :)

eriey > mekasih sudi amik eh..

blogresipi/ijan > dah amik?bagus2..duit raya lom amik ke?nak seposen!men jejauh.huehue..mekasih sudi amik kad eh ijan

fzi said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya sue....

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

thanx sue..nnti sy gantung kat blog yer

Mr PenyuBiru said... [Reply to comment]

Slmt Hr Ry Mf Zhr Btn ya. :)

Naffz' see said... [Reply to comment]

Salam Aidilfitri haSue... Tq atas resepi2..n maaf jika ada kekasaran dalm saya menyinggah blog haSue..

HaSue said... [Reply to comment]

K fzi >selamat hari raya kak..maaf zahir batin :)

Hanim > silakan laa gantung hanim..memang khas untuk semua..hehe..tq yer

Mr PenyuBiru > selamat hari raya maaf zahir batin juga.. :)

Naff > Salam aidilfitri juga naff...sama2..segalanya dimaafkan walaupun rasanya takda kekasaran berlaku.hehe...sue pun minta maaf zahir batin ye naff...sudi2 kan laa amik kad tuh bawa balk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...