Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, February 10, 2011

Hoyeyy!Hadiah dah sampai..!!

Morninggggg...!!
Pepagi lagi dah memekak kejutkan kalian ek..haha
Mesti ada yang tertanya hadiah apa yang dah sampai..
Sebenarnya aku adalah salah seorang daripada 3 orang pemenang giveaway di blog da bomb CIKMIN.COM aritu sempena setahun blognya..hadiah ni sampai ke tangan aku pada pukul 2.09 petang semalam. Yakni 2 hari selepas diumumkan sebagai pemenang..hihi

Tak sangka sangat boleh menang pula giveaway dari Cikmin nih untuk kali ke 2,kali pertama aku menang adalah kat entri ni(klik),kat blog cikmin yang terdahulu..hehe..
Aku suka banget nih..tak sangka dengan hanya mengomen boleh menang kan..mekasih buat pengadil yang memilih pemenang tuh..heee
Pastu mekasih buat Cikmin yang buat giveaway tu sempena besday blog beliau yang pertama!Buat laa lagi GA banyak2 yer..aku kalo GA yang ngomen aje nak aje join coz simple..haha..malas nak ngentri laa tu.. :P

Haa..nak tengok kitorang diumumkan pemenang boleh tengok kat entri> SINI
Pemenang yang dua orang lagi dah terima hadiah masing2,boleh tengok juga hadiah mereka kat blog Anip (klik) dan blog Umi(klik)

Haa..tengok..!apa tu?

Inilah yg kitorang dah menang..macaroons!!comel kannn...hihi..
Suka sangat dapat macaroon cikmin nih..boleh tengok kat sini(klik) kalau nak tau lebih lanjut pasal macaroon nih yer..
Aku nak gi klinik jap..pas ni nak sambung sikit lagi..hee..mekasih cikmin.com!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 Komen Di Sini:

kak Erna said... [Reply to comment]

Tahniah HaSue..menang lagi.

izahdaut said... [Reply to comment]

ooo melompat lompat la mak orang neh dapat hadiah... tetibe cam dengki je tengok macaron tu..aku nak buat air nescafe sikit makan ngan macaron ko tu bleh..ah tak kira nak jugak

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to comment]

salam sue..tahniah yer!k.atie nak 2 ketui boleh?hihi

nur easy said... [Reply to comment]

tahniah2.. colourful ;)

Qurrata A’ayun said... [Reply to comment]

waahhh.. bestnyer.. xpernah lg makan macaroon nih.. nk gi selongkar blog2 yg wat contest jugak laa.. nk join kak HaSue nyer baby contest xde baby lagi.. nnti sy dh ada bb wat contest lg, ye :)

chikadakbiru said... [Reply to comment]

wow..tahniah menang giveaway tuh...!! :) comelnye macaroon tuhh...tlg ngap kat kite sekali yer

K.Nor said... [Reply to comment]

lorrr bagi la kat akak seketul setiap warna tu.. ngelat betul la sue nih.. :)

Ryo Azhar Rahza said... [Reply to comment]

hoh..dpt hadiah pula..congrats

zarin said... [Reply to comment]

wahhhh! bestnya dapat macaroons :)
tahniah tahniah

ilahjy said... [Reply to comment]

salam hasue ada no phone cik mi tak kak ilah nak oder macaron dia.. sedapnya kak tgokk..tak pandai guna fb dia..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...