Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, February 17, 2011

Pemenang Bertuah HaSue Giveaway Contest STMB 2010..

Pertama sekali,terima kasih kepada semua peserta giveaway yang sudi join yer..tak menang kali ni pun takpe,sekurang2nya kita boleh menambah kenalan dan bertukar2 pengalaman dari mengandung,melahirkan sehinggalah mendidik anak2 ..serta melihat perkembangan tumbesaran anak2 orang lain..

Sepanjang menganjurkan Giveaway ni(ni pengalaman pertama buat GA gini) memang seronok melihat bayi2 comel sekali yang dientrikan oleh ibu masing2..membaca entri2 mereka pun asyik tersengih manjang sebab ramai yang buat 'anak mereka yang blogging' tuh..huhuu..tak kurang juga ada entri yang buat aku menitik air mata..pehh,aku ni sensitip tau.huu.
Kalau nak tengok entri2 peserta kali ni,sila rujuk link2 mereka kat SINI

Kalau terlepas entri mengenai hadiah,
sila rujuk entri ini untuk maklumatnya..

Masa yang ditunggu dah tiba..

Jom tengok proses pencarian pemilik loyang yang bertuah untuk GiveAway kali ini..


Kita guna cara manual okey..nak guna cara cyber, tapi macam tak happening lak.. :P

Ini pembantu saya..Adryana..
Cabutan dimulakan dengan 40 keping kertas bernombor 1-40.
Merujuk kepada penyertaan mengikut urutan.

Pusingan pertama: 1, 3, 8, 10, 11, 15, 29, 24, 34, 39

Yana,amik 5 keping lagi yerr..

Pusingan ke dua: 1, 11, 15, 29 dan 24

Sekarang dari 5, nak pilih 3 orang ajer..

Pusingan ke tiga: 1, 11, 24

(untuk pusingan terakhir,warna yang sama digunakan)

Jom tengok siapa paling bertuah memiliki loyang ini(klik)

Yeyyyyy!!! Pemenangnya ialah no. 11.. di tahun 2011.hehe..

Hadiah utama dimenangi: Ibu Muhammad Amsyar



Hadiah saguhati dimenangi: Ibu Uwais Firdaus Alqarni



Hadiah Saguhati dimenangi: Ibu Wan Nurkhalisha Maisarah

Tahniah!tahniah!tahniah!
diucapkan kepada pemenang2..Lepas ini boleh laa baking kek puas2 yer..Yang tak menang,tahniah juga atas kelahiran bayi tahun 2010!Itulah hadiah paling berharga sekali buat kite..!

Pemenang utama dan pemenang saguhati(pemegang no 1 dan 24) sila hantar Nama,alamat penuh dan no telefon ke email suehasue@gmail.com untuk kiriman hadiah.

Kalau taknak,sila bagitau awal2..haha
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

18 Komen Di Sini:

Umiey said... [Reply to comment]

alahai tahniah pd pemenang..

aLeen aVriL said... [Reply to comment]

huhuhuh...sedeynya...sy xmenang...


kak lain kali bole bt GA lg...huhuhu...

clap clap kpd pemenang..

rohaadam said... [Reply to comment]

tahniah pd yg menang :-),apapun tetap happy sebab dpt join ...hihihihi

nur easy said... [Reply to comment]

tahniah2.. wah bsungguh2 buat cabutan. best2..:)

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

assalam sue...sibuk dok layan sinetron lupa nk tgk ni kul 2 td.....

tahniah pd pemenang

Ummi AmnaAmzar said... [Reply to comment]

Tahniah semua!!

nOOrsha said... [Reply to comment]

huk huk...
yanaaa...sampai ati x kasik mama menang..tu kan adik ipar yana sendiri....mama nak merajuklah...muahahahahahaha....btw congrats pade pemenang sume ye...:)

my taste said... [Reply to comment]

tahniah2 pada pemenang..
diharp tuan rumah buat hadiah GA lain plk..
yg x berpeluang utk msuk pertndgn ni ker?uhuhu

are_u said... [Reply to comment]

saya bersalin 2010.. tak dpt nak joint sejak di umumkan hari tu..huhuhu.. tahniah kepada pemenang..

K.Nor said... [Reply to comment]

tahniah buat ke tiga pemenang.. sue, buat lg la lepas ni.. hadiah besar sket sbb syarat utama, para blogger yg dah lama tak melahirkan anak .. heheheh kalau tak pun buat blogger yg anniversary lebih dr 20 tahun.. amacam!! hahaha

syuhaila binti mustafa said... [Reply to comment]

tahniah...:) dapat pusingan pertama ja..:P

zaza@mamaHanin said... [Reply to comment]

mabrukk utk para pemenang.. wahh k.hasue.. dapat sambutan nih.. kena wat lagi GA/contest pasnih.. ngeee :)

deeja said... [Reply to comment]

Sue....
Terima kasih banyak2 pada juri yg telah memilih Uwais.Wah,xsangka toi leh gak dapat adiah walaupon saguhati.1st time masuk dh leh menang,semangat toi nk cuba lagi nie...makacih daun keladi...yahoooo
Sue,akak tulis mesej kat fb je

lina_pg said... [Reply to comment]

salam..Tahniah kepada pemenang..kite pon menang gak..saguhati pun kira menang gak tuh..sue,kak lina dh sent addrss

Naz said... [Reply to comment]

Salam Sue..
Sue cam ne ni.. Anak akak dr tadi nangis tak nak berhenti bila tau dia x terpilih sbg pemenang.. Waaaaawaaaaawaaaaa... Kan.. Ha! Lantak, Sue buat.. ( gurau2 je ye sue)

Kpd 3 org pemenang tu, tahniah! Yg berjaya dpt loyang tu, pas la kt kite satu... kan dpt 4 loyang tu.. Hehehe.. Degil tul org yg mintak loyang ni kan.. Dah tau tak menang tu, dah la kan.. Siap nk mintak2 lagi loyang org... Sape nk bg ntah??? ;p

afsal_8281 said... [Reply to comment]

tahniah pd pemenang...
selamat membaking la ye...

kita semua juga pemenang
pemenang di hati anak2 kita kan??
hihi

openid said... [Reply to comment]

Comelnye pembantu dier...nak pinjam mulehhhh? hehehe :D
Ijan

Kak Sam said... [Reply to comment]

Tahniah kepada pemenang. Kalau rasa nak kongsi hadiah tu boleh le kasi kat kita loyang tu 1 yea.

Kasue bila plak GA utk baby 2009 (baby lagi ke?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...