Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, February 17, 2011

Zhariff:Mama paksa saya buat entri ni..

Hai auntie2 n uncle2..nama caye Zhariff. Caye bersiaran langsung dari buaian,nak tido jap..tapi mama caye paksa suh wat entri ni.

Kepada yang belum kenal caye,meh laa kenal2..babah caye kate muke caye cam owang jepun,mak sedara caye kate muka caye cam cina!mata caye cepet ke?(x sedar diri memang mata cepet)
Oh ye,mama caye kata dia dalam proses buat cabutan bertuah untuk peserta2 Giveaway ni
Uhh..ngantoknye caye..
Mama kate jangan tido dulu,nak suwuh bagitau auntie2 yang join,antara 3 orang terakhir,SEORANG sahaja akan memenangi set loyang ni:
Cantik kannn..weee!!Best laa auntie yang dapat ni leh wat kek untuk kawan caye tu nanti..yelah,semua yang join kan sebaya caye..semua laa kawan caye.hii

Kalo anak aunty tu gegurl,leh caye ngorat..hek hek(gelak baby)

Pastu mama kate lagi,disebabkan sambutan yang hangat,2 orang lagi akan dapat hadiah saguhati..
erm,mata caye dah berat nii mamaaa!!

Saguhati tu adalah loyang mulat nih:


Semoga berjaya aunty2 semua..sekali lagi,sila ingat nombor masing2 yer...mama buat cabutan bertuah secara manual tau!hihi..

(Peserta diwakili oleh nama anak yang dilahirkan)
  1. Uwais Firdaus Alqarni
  2. Fauzan Niyaz Bin Fariff
  3. Imran Syakir
  4. Muhammad Ammar Furqan Bin Ahmad Fairoz
  5. Awali Azwar B. N. Nezree
  6. Maisarah Hani
  7. Muhammad Ammar Fahmi
  8. Anees Bt Hashim
  9. Puteri Syaza Amani
  10. Darwish Qusyairi bin Shahrul Azhar
  11. Muhammad Amsyar
  12. Nuryn Sufi Nadhirah binti Abdul Ajib
  13. Muhammad Haziq Naufal bin Mohd Radzi
  14. Nur Arissa Fariza Binti Mohd Fairuz
  15. Zhariff Luqman Bin Zamri
  16. Muhammad Rayhan Hatta Bin Mohd Shah Affende
  17. Nurhania Humaira binti Abdul Halim
  18. Mya Zara Khaleesa Binti Mohsinnul Muharram
  19. Nurhusna binti Ahmad Fahmi
  20. Muhammad Irfan Rifqy Bin Shukri
  21. Auji Adni Umairah Binti Asrizal
  22. Sofiya Yasmin binti Mohamad Sayafiq Yasin
  23. Wan Zimamumarhajj
  24. Wan Nurkhalisha Maisarah
  25. Azyan Zahirah
  26. Nur Aimy Afifah
  27. Danish
  28. Husna Raihannah
  29. Muhammad Khair Rayyan bin MK
  30. Arissa Binti Ahmad Rozaidi
  31. Nur Aleeya Yasmin Binti Mustaza
  32. Muhammad Fahim Mikael Bin Muhammad Mubasyir
  33. Amzar Shakir Bin Shahizan
  34. Nur Irman B Nur Affendi
  35. Muhammad Qaid Ashraf
  36. Muhammad Ismadanial Bin Ismail
  37. Dania Alisha
  38. Alia Kaiyisah Binti Mohd Adzam
  39. Muhammad Zhariff Bin Mohd Nabli
  40. Muhammad 'Asim bin Abdul Nasir


  41. Good Luck sekali lagi yer aunties!!
    Yang join selepas jam 11.59pm pada 15/02/2011,terpaksa disqualified..minta maaf yer..lain kali boleh cuba lagi .. ;)

Nak tidoooooorr..eaaaaaa...aaaaaa!


P/s: Keputusan cabutan bertuah akan diumumkan(pada entri) tepat jam 2 petang ini(17/02/2011). Sila saspenkan diri anda.. :P
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

11 Komen Di Sini:

tun_telani said... [Reply to comment]

chomeynyer zhariff.. ape lah mama nih, kacau zhariff nk tido. dh kasi upah susu blom zhariff jd model nih? hihi

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

ala tomei2nya zhariff...geram auntie tgk, pinjam lesung kat pipi, jeles auntie. muahhhh zhariff

puan nina said... [Reply to comment]

wah..sape la yg bakal menang tu ye.. comey Zhariff nih,da besar mesti encem =)

Umiey said... [Reply to comment]

alahai comey la zhariff..cam ank korea la..bleh jd menantu ni..hehehehheheh

eb ezrin2 said... [Reply to comment]

adrean terleps dh... ahaks... hadoiiii

atie @ ejay said... [Reply to comment]

sepetnya mata hehe
tak sempat join GA:)

atie @ ejay said... [Reply to comment]

sepetnya mata hehe
tak sempat join GA:)

Mas said... [Reply to comment]

comeinya zhariff...ensem macam baby pelakon korea pun ada..he..he...
mata sepet tu aunty mas tahu ikut sape..he..he..

Naz said... [Reply to comment]

Sue... dah buat roti goreng rangup pagi tadi..anak akak suka..Tq share resepi tp tak snap gambo sbb pagi2 buta lagi heheheee..
Anak sue mengingatkan akak pd anak buah(anak abg) di Kajang sbb....jeng..jeng..jeng..mata dia samalah..sepet cam jepong pun ada, mcm cina pun ada.. bila bukak mata tecikkkkjer nampak biji mata..Kalau nangis, mcm tido lak mata dia sbb dah tertutup abis..heheheee..jgn marah ye Sue..Tp still comel sgt..Mata tu ikut sape?mesti ikut sue..ke hubby sue???

hana said... [Reply to comment]

ya Allahhhhh anak sape nihhhh??!! anak tokey loyang ker??! wakakakakkaa... tembam bulat bulat bulattttttttt!!! eeeeee geram aku macam nak geget2!!

Kaseh said... [Reply to comment]

alalalal tomeinya dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...