Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Tuesday, February 15, 2011

Senarai peserta 'HaSue Giveaway STMB 2010' setakat ini

[Ni pun Sticky Post jugak,Scroll ke bawah lagi untuk entri terbarunya,tQ]

Assalammualaikum..
Tarikh tutup GA nih adalah pada 15 Februari 2011 pada pukul 11.59 pm.
Sesiapa yang melahirkan anak tahun 2010 tu masih sempat lagi kalau nak join yer..
Ibu-ibu yang melahirkan anak pada tahun selain 2010 minta maaflah banyak2, insyaallah ada rezeki di lain kali akan dibuat lagi Giveaway yang semua boleh join..jangan marah ha.. =)

Baiklah,jom kita semak peserta2 yang telah men'join'kan diri mereka dalam GA nih..macam2 stail entri yang aku baca..Bagi anda yang sedang stress tu atau suka tengok baby,jomlah klik link2 di bawah ni untuk melihat gambar2 bayi 2010 yang comel-comel belaka..di samping tu boleh menambah kenalan sesama kita kan.. :)

Terima kasih buat semua peserta yang sudi join yer..semangat gini ler yang membuat dunia blogging semakin meriah..dan diucapkan semoga berjaya..x kiralah siapa pemenang GA kali nih,yang pasti kita telah dianugerahkan trofi bernyawa pada tahun yg sama..TAHNIAH2!

Senarai peserta2 setakat ini:
(Peserta diwakili oleh nama anak yang dilahirkan)

  1. Uwais Firdaus Alqarni
  2. Fauzan Niyaz Bin Fariff
  3. Imran Syakir
  4. Muhammad Ammar Furqan Bin Ahmad Fairoz
  5. Awali Azwar B. N. Nezree
  6. Maisarah Hani
  7. Muhammad Ammar Fahmi
  8. Anees Bt Hashim
  9. Puteri Syaza Amani
  10. Darwish Qusyairi bin Shahrul Azhar
  11. Muhammad Amsyar
  12. Nuryn Sufi Nadhirah binti Abdul Ajib
  13. Muhammad Haziq Naufal bin Mohd Radzi
  14. Nur Arissa Fariza Binti Mohd Fairuz
  15. Zhariff Luqman Bin Zamri
  16. Muhammad Rayhan Hatta Bin Mohd Shah Affende
  17. Nurhania Humaira binti Abdul Halim
  18. Mya Zara Khaleesa Binti Mohsinnul Muharram
  19. Nurhusna binti Ahmad Fahmi
  20. Muhammad Irfan Rifqy Bin Shukri
  21. Auji Adni Umairah Binti Asrizal
  22. Sofiya Yasmin binti Mohamad Sayafiq Yasin
  23. Wan Zimamumarhajj
  24. Wan Nurkhalisha Maisarah
  25. Azyan Zahirah
  26. Nur Aimy Afifah
  27. Danish
  28. Husna Raihannah
  29. Muhammad Khair Rayyan bin MK
  30. Arissa Binti Ahmad Rozaidi
  31. Nur Aleeya Yasmin Binti Mustaza
  32. Muhammad Fahim Mikael Bin Muhammad Mubasyir
  33. Amzar Shakir Bin Shahizan
  34. Nur Irman B Nur Affendi
  35. Muhammad Qaid Ashraf
  36. Muhammad Ismadanial Bin Ismail
  37. Dania Alisha
  38. Alia Kaiyisah Binti Mohd Adzam
  39. Muhammad Zhariff Bin Mohd Nabli
  40. Muhammad 'Asim bin Abdul Nasir
Haa..amik. unik2 n manis2 belaka nama anak2 yang join nih..tu belum tengok gambar diorang lagi..aku kan,paling tak boleh tahan bila nengok gambar bayi senyum/ketawa..mesti aku sengih balik ngadap skrin.hee..so comel okeh!

Pada mulanya, ingin memilih berdasarkan entri yang menarik sahaja tetapi memandangkan rata2 buat entri yang menarik,susah juga buat pemilihan..tak caya cuba tengok entri2 mereka di atas..
Jadinya peserta akan diadili melalui cabutan bertuah sebanyak 3 kali pusingan. 10,5,3 dan akhirnya akan dipilih seorang sahaja daripada 3 orang terakhir..jadi semua berpeluang untuk menang..Lagipun bak kata orang,kalau dah rezeki,takkan ke mana kan..mana tahu kali ni,rezeki anak.. =)
Loyang/tin pembakar yang sedia menanti pemenang bertuah.. 4 biji loyang mewakili 4 orang anak penganjur GA nih..ehehe. ;P
Cantik tau loyang ni,rasanya tak mudah kemek ni..aku pun takde lagi dalam koleksi..memang beli khas untuk buat GA nih..sebab memang niat asalnya begitu.. ;)
Lepas ni boleh laa usha lagi kot2 masih ada stok..untuk koleksi sendiri pulak.hee..

Kepada mereka yang baru tau GA nih..sila semak entri:


Penyertaan selepas jam 11.59 malam ini tidak akan dilayan..mekacih. =)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Assalam sue..wah mriahnya GA ni...sapa lah agaknya yang bertuah tu...kalo akk bab cabutan bertuah mmg payah la sue..tapi mana tau tuah amani heheh, sbb bukan nama akk hhehe

HaSue said... [Reply to comment]

@Kak Rosaliza
w'kumsalam kak..alhamdulillah,ada juga sambutan..ingatkan tak sampai 10 orang nak join..hehe.sama2 kita nantikan milik siapakah loyangs itu..hee..

fawwaznuha said... [Reply to comment]

salam..
ala..baby saya akan kluar thn ni huhu..harap2 ada lagi GA macam ni hehe..unik2 nama baby skg ye

Ainazli said... [Reply to comment]

1st time join GA, pendek citer, tak pernah join apa2 sebelum ni..tp sbb GA pasal bb terus...tanpa toleh belkang lagi..muhammad amsyar..cayolah

rohaadam said... [Reply to comment]

meriahkan...baby semua pun comel2.:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...