Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, January 1, 2010

Yeyy! Menang Hadiah Tahun Baru 2010!!

Ini entri pertama di tahun 2010..
Entri ini amat best bagi saye, kerana pakcik menang moto saye telah menang hadiah teka teki kat Blog Cik Min..alangkah best saye rasa..Syukur alhamdulillahhh...!
Terjaga lepas tengah malam semalam,tengok kat cbox tu Cikmin suruh dtg umah,saye tanpa segan silu datang ajer mana laa tau leh makan pree ke ape pepagi bute kul 2 pagi kan..

Baru saye teringat Cikmin nak umumkan pemenang kuiz teka teki tu pukul 12tgh malam td sempena 2010..ohh ohh...saye sengih sampai telinga baca entri Cikmin, tak cukup bibir senyum,telinga pun senyum skali..murah rezeki di awal tahun..semoga berpanjangan hendaknya.aminn...

Inilah first time menang teka2 nih..nak join contest atau giveaway tak pernah lak.yg teka2 nih senang sket..tu yg suka join..hik!
Saye tak sangka tekaan saya amat dekat sekali,...ramai juga yang meneka dan banyak kali juga labu kena hentam kat entri tu...tahniah juga buat mereka kerana mencuba dan bagi meriah yer..
Apa yang penting,kerjasama!kata wonderpet kita mencuba..kan kan!

Inilah teka teki nya..'senang' ajer...teka masa CikMin dilahirkan..huhuuu... siap bukak kamus mak bidan tengok masa yg sesuai nak teka neh

Detik2 saspen diumumkan sapa yg menang.heheee

Diumumkan sebagai pemenang...paling dekat jer..tak tepat pun!kurang seminit dari waktu sebenar..ngeeee


Hadiah yang dimenangi merupakan produk kecantikan High Collagen 5000..Nih nak bagi lawa laa ni kot..jangan ada yang tak kenal dah pasnih sudah..awal2 dah perasan lawa aku ni kan,pakai pun belum


Akhir sekali terima kasih buat CikMin yang baru merdeka dari berpantang selepas bersalin serta keluarganya sekali kerana bermurah hati buat kuiz teka teki nih...ada rezeki nanti buat laa lagik yek..nanti kite klik2 nuff cikmin banyak kali..
jom2,gi blog dia terjah iklan nuff.(bodek neh)
Thanks juga buat kawan2 yg ucap tahniah ehh...sayangg korang! :D

NOTE : maaf sebab terlambat buat n3 ni..tadi tenet amat laa mengong...try n3 dr kul 4 tp asik page load error ajer..huhu..yg sebelum kul 4 tu ada program lain dan pagi tadi tenet takleh connect langsung..ampunnn.. :P
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 Komen Di Sini:

E-na Zarina said... [Reply to comment]

Tahniah! new year gift yang amat bermakna sekali tu...awet muda la pas ni he he...congrate once again!

LOVE2COOK said... [Reply to comment]

Congratz Hasue! U deserved it! ;)
Happy New Year ya!!! May Ladyluck continue showering luck on U! :)

kak rosaliza said... [Reply to comment]

salam sue..tahniah dari akak muga murah rezeki sokmo..pandai main teka teki sue

CikMin said... [Reply to comment]

salam tahun baru sue...tahniah dari akak sekali lagi ye...sue tahu tak..sue peneka yg kedua selepas akak publish entry tu..akak senyum terus bila baca tekaan sue tu..pastu bile tgk org lain teka tak hampir dgn sue...dah sah2 la rezeki org jauh ni..insya'ALLAH..klu korang sume terus menyokong blog akak..akn ada lagi teka tekuk atau apa2 la sewaktu dgnnya...

ima said... [Reply to comment]

salam...dan selamat tahun baru buat sue sekeluarga...tahniah juga jadi pemenang...wah!!makin bersemangatlah ditahun 2010 ni.

atle ♥ waT¡e said... [Reply to comment]

tahniah le ek..sonok le tu.... :p

aemyLina™ said... [Reply to comment]

wah.., hadiah taun baru ek kak...
congrats.. happynew year

HaSue said... [Reply to comment]

E-na Zarina > Thanks e-na..hehe..

LOVE2COOK > Thanks love..u too yea :)

CikMin > Mekasih banyak2 kak..yeke? Spontan jek kuar jawapan dalam paler otak mase tu..masa akak update dah ade jawapan yg hampir tepat mmg x mengharap dah sbb jawab skali jek.alhmdulillah,rejeki..hiii..tq2 :)

kak ima > timakasih kak..hehe..hrp2 begitu lah. :)

atle WaT!e > mekasih2..eh,mana tau ni?hiii

aemyLina > mekasih aemy..epi new year gak ehh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...