Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, February 18, 2011

Biskut Marie Inti Coklat

Selamat petang,merangkap selamat dah malam..lewat ke cyber hari ni..ada masalah teknikal dan kesibukan melanda..macam biasa,kesibukan yang sukar dirungkaikan dengan kata2..(kesibukan ntah apa2 laa tuu..)

Ni saja nak tayang menu ntah ape2 ni kan..tapi sedap lak wat biskut marie diinti coklat gini..tapi haruslah guna biskut marie yang plain(takde perisa) yer sebab inti coklat dah manis..

Inti coklat ni belen2 pas buat kek batik coklat yer.. ;)

Kaya dengan rasa coklat.. ;)

Malam sket nanti baru nak blogwalking..mekasih kepada yang sudi bertandang ke belog nih..komen2 yang tak sempat dibalas hari2 yang sudah tu akan dibalas nanti mana2 yg sempat ye..macam sibuk bebeno bunyik aku nih..hahaha

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 Komen Di Sini:

izahdaut said... [Reply to comment]

erkk resepi sekut merie ado?muekekekee.. ala ala wanita pertama busy kann

Mas said... [Reply to comment]

ni klu dapat kat anak aku gerenti laku punya...

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

kalo umah akk pun mmg laku lah biskut merie..boh lak coklat lagiii lakuu...sedapnya

suri solehah said... [Reply to comment]

salam ..perut kenyang lagikan terliur tengok makanan..lagilah perut lapar ni..masukkan coklat tu anak2 akak mesti suka

muka oreng said... [Reply to comment]

gulp! terliur la ..aduih..

HomeKreation said... [Reply to comment]

Salam Sue cayang. Best idea simple ni, buat party good tuk bebudak, sure laku.

openid said... [Reply to comment]

I nak intiiiii lebeyyyy buleh takk? semekut nak sekepin aje..heheh... :D
Ijan

Nieza said... [Reply to comment]

simple dan menarik!...sedapnya buat ngunyah2 yer..:)

julia said... [Reply to comment]

simple tapi nampak menarik kan...rasa mcm sedap jak,wallah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...