Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, February 17, 2011

Ice Lemon Tea

Tengah2 hari nih sedap aje minum teh lemon ais ni haa..
Bukan susah nak buat pun,ini pun kebetulan ada baki air teh o untuk sarapan pagi tadi..
Simpan dalam peti ais..tak letak dalam peti ais pun takpe sebab nanti nak buh ais jugak kan..

Nak resepi gak ke? haha..simple2 ni mesti semua dah gheti buat kan.. ;)

Ahhhh...lega tekak aihh..baru boleh sambung kerja balik.. :P

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 Komen Di Sini:

Umiey said... [Reply to comment]

alahai tghari nie, dpt minum segelas lega rasanya..

HaSue said... [Reply to comment]

@Umiey
meh minumm..ada lagi nie.. :D

aLeen aVriL said... [Reply to comment]

uiikkkssss dah minum ais.....


haisshh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...