Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, December 30, 2010

Perhatian buat ibu2 yg melahirkan anak tahun 2010! :)

Salam..
entri pantas.. memandangkan tahun 2010 ramai kawan2 blogger dan bukan blogger yg satu kapal ngan aku yakni melahirkan baby baru...so aku rasa nak buat satu cabutan bertuah atau giveaway contest(mana2 laa ek) jer rasanya..hadiahnya ada kaitan dengan entri blog aku sblum2 ni laa...pasal masakan?haha..x seberapa tp boleh laa untuk suka2..
antara syarat yg pasti utk join adalah beliau telah melahirkan seorang(atau lebih) anak pada tahun 2010...
yela,baby lahir orang sibuk bagi hadiah kat baby jer..bagi hadiah kat mummy lak..tp yg mummy suka masak2 laa yer.. ;)
Tapi..ada ke yang nak join? Kalo ada boleh laa buat kan..heheee
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

17 Komen Di Sini:

lindafendi said... [Reply to comment]

hurry up~~hurry up~~ ceq nak join ni..heheeee

izahdaut said... [Reply to comment]

sah sah tak leh join..huhuuh..ko saje sue buat syarat..hahahaa..happy bercontest yee

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

salam...akk layak gak ni....

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

CEPAT - CEPAT..
BOLEH SAJE
HUHUHU

Eliza said... [Reply to comment]

sue, kalo pinjam anak orang lain sat, boleh tak? mukan awak tau pon kann..hihihi...

Fieza Story said... [Reply to comment]

mcm menarik jer heheh

Noorma Ismail said... [Reply to comment]

Hsue, sbb anak kita sama nama (Zharif) so cepat2 la buat...akak pasti joint punyer !!!!

Ibu_Niyaz said... [Reply to comment]

nak join juga la
baby sy lahir 1 april 2010

are_u said... [Reply to comment]

mcm mn nak join :)

lina_pg said... [Reply to comment]

akak layak ni,bg yg senang2 je la sue..xyah pening2 paler

maiyah said... [Reply to comment]

pakabar dik.. ;)

KhALiLI_HaNNaN said... [Reply to comment]

salam.. nak join..tapi cengganer?

[senandunghatiku] said... [Reply to comment]

Cepat..baru 3 bln ni!! nak join juga...

HaSue said... [Reply to comment]

Thanks atas feedback ya..entri pasal contest sedang di draft.. ;)

izah: ko nak join leh gak..ada beberapa jam lg nih.haha

nOOrsha said... [Reply to comment]

nak join!

Ainazli said... [Reply to comment]

nak join gak, tp canner ..ader syarat2 ker?

abiummi_khalish said... [Reply to comment]

nk join gak...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...