Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, July 29, 2011

Tahniah Izah Si Muffin Lover

Salam Jumaat.
Waduh2..kebizian2.. Nak ngedit gambo masakan pun tak nyempat2 nih..
Sementara dak kecik tido ni,sempat laa berlari2 ibu anak kat tenet ni kejap..

Tadi cik abang gi bandar tu...dan setuju nak singgah kedai bakery kann..paling suka laa bila dia tanya soalan "nak beli apa?"ahahak.. maka,keluar laa list barang2 dan segala bapak barang yang aku nak suh beli..tapi sayang,tak sempat nak me list banyak2(hehehe)..dia mengejut jer nak pergi tadi atas urusan kerja..huhu.. bukan apa,jarang2 gi bandar ni..harus laa stok bahan2 yang sukar didapati kat pekan ni haa..tapi aku suh beli bahan2 buat biskut jer tadi.tak banyak pun..eh. biskut apa yerr...heh.

Dah melalut cerita nih..

Jap. Nak gantung gambo mapin cenderahati dari Izahdaut yang berumahtangga di izahdaut.blogspot.com
Ni cenderahati untuk semua followers dia sempena dah mencecah followers 4 angka..TAHNIAH Izah..TAHNIAH..!!
Semoga IZAH MUFFIN LOVER lebih cemerlang lagi berblogging lepas nih..
Lepas tu terus menyumbangkan idea n resepi2 bukan saja muffin tapi aneka hidangan..korang yang lum pernah jenguk si mapin laber nih..gi laa jenguk ke rumah dia yer..header tu amik gambo sendiri tau.hehe..
Nih laa gambo mapin yang Izah beli dari google..tak sempat nak buat sendiri katanya..banyak sangat tempahan laa tew..hihi..
Buat Izah,Tahniah sekali lagi yer..walaupun baru kenal ko tahun ni..(ye ke baru thn ni?) tapi macam dah lama kenal jer..semoga perkenalan n ukhwah yang terjali kekal sampai bila2 yer.. ;)


P/s:Sori mek,banyak lagi nak taip sebenarnya tapi tak dapat rungkaikan dengan kata2..ahaks.. :D
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 Komen Di Sini:

Mas said... [Reply to comment]

sue.....dah buat senarai biskut raya tahun ni ke....
aku pun tengah cari2 ni biskut raya tahun ni.....

tahniah sekali lagi IML...
makin kencang mek jah tu memapin kan...
nnti klu buka kedai....
jngn lupa jemput kami semua...
kan sue.....

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... [Reply to comment]

aisehmen...udah ada senarai biskut kak hasue eh...
kmk sik balit raya tahun tuk...raya di ctuk ajak...

Anna Qawina said... [Reply to comment]

ooo..cemana aku leh tak tahu menahu nih..harus jugak aku angkut mapin tuh..hehe

Juwita Jamaludin said... [Reply to comment]

wah banyak la tu lepas ni biskut yang hasue buat.. jangan lupa share yek..

izahdaut said... [Reply to comment]

mekasih suee.. lambat lak aku perasan entry ko neh. weh bloglist aku buat hal lak kot..slalu je yang update dia tak tunjuk.. lambat sokmo..

mekasih sue, semoga persahabtan kite ni terus terusss erat n mesra gitu. dan kalau ada trasa2 ngan aku gurau senda terlampo ke..ampun maaf dipinta yee...hehehe

zinita said... [Reply to comment]

waduh..geramnya tengok gambar muffin tu..muffin kita tak pernah naik tinggi..rasa macam nak putus asa je buat muffin..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...