Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Wednesday, July 6, 2011

Dapat Gift Lagi..Alhamdulillah.. ^_^

Isnin baru2 ni terima gift lagi dari seorang sahabat blogger..alhamdulillah,murah rezeki.
Sebab terima hari Isnin?Malas nak cerita..kang orang kata aku ngutuk pejabat pos lak..huhu..
Naik heran si pengirim kenapa barang dia pos guna POS EKSPRESS tak sampai2 lagi..
Akhirnya sampai juga..
Sebenarnya kitorang dah 'kenal' lama kat dunia cyber hingga sama2 ada blog sendiri..masa tu masing2 gelak dengan blog sendiri sebab tak pandai sangat nak godek2 blog..hihi..
Sekarang ni alhamdulillah,pengikut blog dia kemain ramai lagi(n of coz,she deserved it) dan semoga beliau terus mantap di arena blogging amnya dan arena masak memasak khususnya..

Terima kasih banyak2 buat insan baik hati ini,siap bagi gift lak..aihh banyak lak tu..hadiah besday laa ni kan kan..hee..akuk sukak banget siap ade kaler biru uu..cantik!
Aku memang segan jer orang bagi2 hadiah ni,tapi takkan nak tolak lak kan.. rasa amat2 menghargai segala pemberian rakan2 ni..terharu amat rasanya..keikhlasan teman amat dihargai..susah nak bayangkan dengan kata2..
Apa2pun aku doakan yang terbaik untuk pengirim,semoga semakin dimurahkan rezekinya,dipermudahkan segala urusannya baik dunia atau akhirat..dan sentiasa ceria. Tak best laa muka cun tapi tak ceria kannn..hikhik...
Terima kasih sekali lagi buatmu..well,u know who u are.. ;)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

11 Komen Di Sini:

K.Nor said... [Reply to comment]

cajun dah sampai belum? :)

wachak said... [Reply to comment]

wah ha sue. ni yg jeles ni. nk hadiah gak ... :D

HomeKreation said... [Reply to comment]

Wah, siapa lah yg kasi tu... hehe untung ramai org sayang kan.
Along datang hanto spaghetti sepinggan, duluk kitak madah mun Along molah respi tuk jgn lupa kongsi kan.

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

assalam sue, agaknya dari dari org srwk gak kut, tapi dok kat lain hehehe.

murah rejeki sue

Deliah's Deli said... [Reply to comment]

congrats!! :)

cik cek said... [Reply to comment]

Bestnya org bagi hadiah....bestnya....:)

Azita Zain said... [Reply to comment]

murah rezeki! leh ler kongsi2...hehehe

N i e Z a said... [Reply to comment]

alhamdulillah..murah rezki hasue..

lina said... [Reply to comment]

Alhamdulilah murah rezeki :)

Anna Qawina said... [Reply to comment]

ni sape pemurah sgt bg ko nih sue? dia tu takmo bg aku skali ke? haha..

::Azura Rahman:: said... [Reply to comment]

untung ada kawan2 nk bg gift kan.. cam kzura ni mn la glamer.. x kuasa org nk bg2 gift nie.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...