Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, December 24, 2009

Umm..Cakkk!! I ammm Backkkkkk..!!eheee

Salam semua...haiiii!!!
Fhewww! rindunyaaaaa kat kawan2...jiran2...adik2...kakak2..abang2..pakcik makcik di alam cyber nih..
Hampir seminggu tak dapat connect tenet pasal masalah broadband ler x lain x bukan..kali ni bukan balik kampung yer..masalah yg memang takleh nak buat apa..hukhuk

Camni...
Mula2 wat report kat celcom careline dier buat cam biasa laa...tanya itu ini itu ini..pastu kan,takde ape berlaku..masih signal gprs appear,takleh connect lagik..huwaaa...sabor jek
Pastu kan,hari ke empat xleh online tu..kol lagik..NASIB baik laa kali nih kebetulan operator yg angkat tu penuh tatasusila dan know wat to do..
Dia amik report...pastu bg no reference in case lom settle..
Dipendekkan cerita baru petang tadi diorang call balik bagitau my broadband system dah di reset dan kena remove program dan install balik

Malam nih baru install balik(sebab petang tadi bz x abis2..ahak)
Dannn..TARAAA>>>here i am...!!
Uiii....macam dah lupa camner create post ni ..(ok,yg ni aku tipu jek)
Tapiiii...rinduuuunyaaa kat korang!
Lama rasa tak ngendeng makan umah orang nih..hii...
Sempat bace mesej kat cbox tu ader gak yg rindu2an tu...rindu kat u all juge(nada ngengade)
Ader yg tak miss jenguk kite tiap ari...ader yg tolong klik2 gak..oh terharu2!thanks yerr...
Mudah2an makin murah rezeki korang(hrp korang klik sini makin ramai 'ikut' korang balik umah n click juge korang nyer ads) dan yg jenguk hari2 tu semoga makin bertambah hits kat blog memasing yek.. :)

Harap2 lepas nih broadband tak wat hal lagik..(selalu jek aku doakan nih)hehe
Hb siap nak tanya tmnet pasal nak pasang talian tetap..haha..cian laki aku nengok bini dier cam chombi ilang anak agaknya...heheee..eh..takdelah smpai gitu skali kan... :P

Apa2 pun..kalau sempat malam nih kite jelajah umah kengkawan yek..
Kalo tak sempat,esok masih ader..(cewah..konpiden jek!)hihi.
Ngah suka giler nih..sengih sampai ke belakang telinga! :P

Pada viewers yg menyambut hari natal esok..
Selamat hari Natal yer.. :)
Ho!ho!ho!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 Komen Di Sini:

LOVE2COOK said... [Reply to comment]

Welcome back Sue!!! hehehe...

Mana Eyana nih??? lama tak jumpa tau! :(

ima said... [Reply to comment]

salam windu jugak hasue...akhirnya menjelma juga..ingatkan balik kg...upanya pasal tenet...huhu sedihnya tak dpt nk bersiaran...lepas ni mesti berderetlah menu yg keluar...

ain said... [Reply to comment]

welcome back!!! rindu ngan dapur sue!!! masak ye pas ni.hihihi

Watierman said... [Reply to comment]

Salam Rindu2an juga Adik ku.....Selamat kembali ke alam ini.....maya karin!!

maiyah said... [Reply to comment]

welkambek hehe

kak rosaliza said... [Reply to comment]

salam sue...akhirnya dapat gak baca cerita ceriti sue...rindu sangat. seronok bangat latu kan

ieda said... [Reply to comment]

cak .. cak ... cak ... cak

mana menu baru dik .. heheheh

indahhouse said... [Reply to comment]

Salam kak Hasue,
la, camtu rupanya. Memang guna Streamyx lagi safe,kak. Dah cukup la pengalaman kami guna broadband,amik line lak tu. Line broadband kat kawasan kami tak ok, line plak kena bayar tiap bulan, mahal. Skang kami guna Streamyx, RM60, plus tepon rumah- tapi tak guna pun tepon rumah. hihi

HaSue said... [Reply to comment]

LOVE2COOK > thanks love....eyana ader tu.tunggu aunty love nak cubit dier..hihi

kak ima > tq kak...entah berderet ke tidak...hii

kak ain > kat tuan dapur x rindu ke?hikhik insyaallah kak

kak watie > mekasih byk2 kakakku...tersedak maya karin..hehe

kak maiyah > tq2 :)

kak rosaliza > wkumsalam kak..mmg rindu banget ni..mcm x tau nak n3 apa pada mulanya.hehe..anyway tq

kak ieda > cak cakk!hehe...nantikan yer kak ;)

indahhouse > wkumsalam...ohh gitu ke nur...streamyx tu fix tepon n tenet rm60 ke?hehe...akak x tau menahu pasal tmnet ni.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...