Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, November 28, 2009

eKad Aidiladha Untuk Semua Pengunjung dan Kad dari Kawan2 Cyber

SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI TERBARU..yg nih sticky mode k..

Sempena menyambut hari raya aidiladha yg bakal tiba beberapa hari jer lagi nie...
Ingin nak ucapkan Selamat menyambut hari raya Aidiladha buat semua pengunjung blog yg tak seberapanya ini...
Diulangi,SEMUA pengunjung blog yer...tak kisah laa ada blog ke tak..follower ke bukan..yang tinggal jejak ke tidak..

Nak wish sorang2 tak larat nak jelajah blog nie..
Jadi pada mereka yg sedara mara pergi menunaikan haji pada tahun ini sama2 kita doakan kesejahteraan dan kesihatan mereka di tahap yg terbaik dan semoga mereka mendapat haji yang mabrur..
Pada yang berkesempatan membuat korban pada tahun ini,syukur alhamdulillah..semoga 'tunggangan' tu nanti diberkatiNya..aminnn

Pada yang balik kampung sempena cuti sekolah nih sekali..hati2 di jalanrayaa yer. Nyawa spare takde dijual kat Giant atau care4 tau..huhu

Jadi sudi2kanlah angkut balik e-kad nih yer..tq to iluvislam..

Akhir sekali,SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA untuk semua... :)

Yang dibawah nih adalah kad2 raya yg diterima dari rakan2 cyber..tima kasih semua ya..

Dari Noorsha

Dari Erma

Dari abbot


Dari kak nor
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

15 Komen Di Sini:

Asu said... [Reply to comment]

Selamat Aidil Adha to you too kak...Mesti akak masak macam2 time raya ni..suke2..hati2 kalau balik kampung nanti..take care

Alimaz-Kembara Terasing said... [Reply to comment]

Selamat Aidil Adha kak sue...saya amik kad yer....

Jieda said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya AidilAdha gak buat hasue..saya angkut kad ni ye.

Watierman said... [Reply to comment]

Salam Sue..Akak sibuk tapi sempat lagi nak angkut ape aje dari Sue!!TQ..Selamt Hari Raya buta Sue sekeluarga!!

anamarza said... [Reply to comment]

Selamat hari raya aidiladha gak tuk ha sue sekeluarga....

maiyah said... [Reply to comment]

slmt hr rya

ain said... [Reply to comment]

Selamat menyambut hari raya aidil adha untuk sue dan keluarga juga. Terima kasih atas ekadnya tu. nanti akak angkut ye.

@xiM said... [Reply to comment]

salam aidil adha..:)

Jiya said... [Reply to comment]

slamat aidiladha... nanti aku ambik tempek kat pintu tandas.. akekekeke!

nyyzza said... [Reply to comment]

slm kak sue,
niza dh angkut bwk balik kad naik belon,,heheheh
nnt niza gantung eh..syg akak!

indahhouse said... [Reply to comment]

Selamat hari Raya AidilAdha, buat kak hasue sekeluarga.
saya amik kad ya..

Sheila said... [Reply to comment]

Selamat hari raya Aidiladha buat Sue n fmy..jgn mkn daging byk2 tau nnt pening kepala...heee

CikMin said... [Reply to comment]

salam aidil adha sue dan keluarga...boleh tolong hantar tak kad raya ni..org pantang tak leh angkat berat2...ekekekek...mmuauahhhh!

NJ said... [Reply to comment]

salam kenal dan ziarah tuk hasue..sudi2 jenguk la umah akak yer

cik EPAL said... [Reply to comment]

salama idiladha...

klik iklan mister potato ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...