Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, November 12, 2009

Jom Demam "Klik2"

Aku tak ingat bila dijangkiti demam klik2 nuff nih..
Ramai gak yg datang bawak virus nuff nih ke blog aku nih kan..
Sedar2 dah demam panas..hahak
Dengan laju jek menjangkit..huhuu..
Nih aku nak jangkitkan pada korang yg ada letak iklan nuffnang kat blog korang..
Jom main klik2 nuffs..kalo nak laa..hee

Memula suka2 jek letak nuffs nih..digalakkan oleh dak sue nih..pastu memandai laa masang kan sebab dak sue nih da balik kpg masa tu xleh tanya lebey2..huhuuu..

Kalau nak aku klik nuff kat blog korang,sila tinggalkan mesej kat CBOX kat bawah okeh..
CBOX kat atas tuh untuk pengunjung borak2 ..
Kang rimas lak pengunjung blog yg tak bersalah dalam hal ini..ahak

Nih haa..guna cbox yg nih...korang klik biar jujur yer..kalo nuff tido,lelap..jgn kate dah klik kalo nuff tido..tipu tuh kan.tak baekk.hiks..try refresh (tekan F5) k!
Kalau ada iklan,baru klik!


Lepas tuuu...tinggalkan link korang kat bahagian LINKBOX bawah tu.
Nanti nuffnangers lain pun leh cari link korang kat sini..
Kawan2 yg takde nuff pun leh tinggalkan link anda kat situ..
Leh tingkat trafik ke blog anda kalo nak..takde paksaan pun ok :)


Pada kawan2 blogger aku..followers..jiran masak2..jangan malu2 yer,letak jek link kat situ. Kalo berjaya klik nuffs aku,tinggalkan mesej kat CBOX yg sepatutnya yer...
Nanti aku klik2 nuff korang lak..insyaallah..
Kalo letak gak kat cbox atas...aku suwuh kak rosaliza atau kak nor JB rotan korang kang!tuh tempat borak2 okeh..(wat muke garang nehh) hahak :P

Akhir kata..kalo tak kaya pun sebab nuff nih jadi jutawan pun jadilah.. hehehe... :P


P/s: n3 seperti biasa akan di update..jangan risau k..nuff nih sekadar hobi jek.. kalo masa server laju..ulang alik jek klik kat blog yg x kuar page load error..hehe
Tima kasih byk2 pada yg mengikuti blog nih..yg sudi komen pada setiap n3 tuh..sangat2 ku hargai..sayangg korang!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 Komen Di Sini:

maiyah said... [Reply to comment]

akak nak gak ber nuffnang nih, dah gi website tapi camna nak join nih

CikMin said... [Reply to comment]

hahaha...siap ada n3 khas,chatbox khas...betoi la sue..kdg2 nuff tu tido kan..depa kata klik2 la kan..ishh..x bek tau..satu lagi akak nak pesan ni..kdg2 akak mai blog sue..lompat dari tingkap org lain..hahaha..nak cepat punya psl...kang kata akak x klik lak..

HaSue said... [Reply to comment]

kak maiyah > kak..kena register dulu..pastu jawab survey tuh eh kak :) lepas tu baru simpan code nuff tu

CikMin > ekeke..tuh laa kak..ade n3 nih kalo ade gak yg tinggal mesej kat tmpt borak2 tuh nak kena rotan tuh.hehe... betul tuh ka..x baek kate dah klik tp x klik pon..ahak... sue tau akak klik.peng klik setia tuu..hikhik

Mr.PinGu said... [Reply to comment]

sy dah klik gak mr potato awk...

http://www.gempakz.biz

armouris said... [Reply to comment]

info tentang bayi demam kat sini - Bayi Demam

HaSue said... [Reply to comment]

Mr. PinGu > thanks

armouris > oh yeke..thanks gak lah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...