Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, November 6, 2009

Mee Goreng Udang

Salam semuaa..Cakkk!!
Macam lama sangat tak update..padahal baru 3 hari kot?haks
Dah sihat sepenuhnya ni..server jek masih gitu.
Tima kasih pada mereka yg sudi amik berat eh..sayang korang!heheh. ;)

Minta maap sebab takde update untuk beberapa hari lepas..
Hal server lak masih di takuk yg sama..kadang2 ok.. kadang2 selalunya k.o
Line tenet memang dasyat gak ni lagi2 sekarang ni macam musim ujan lak..
Nih pun try upload pic 2 keping asik failed jer laa dr tadi..

Failed tu dia cam ni tau : loading..loading....loading...(lama tunggu nih) pastu kuar "page load error" kat page tuh...Refresh..."page load error".. refresh lagik..(sampai beberapa kali..) loading2....pop!kuar lagik page load error.. dan begitu laa selanjutnya...huhuuu
Err...korang leh bayangkan tak?huhuuu....rasanya yg ada atau pernah ada masalah server jer faham..yang server lancar tuh mungkin takleh bayangkan kot..hehee :P

Nak gi blog kawan2 kadang2 memang dapat view..tp xleh komen atau view cbox pun..
Harap cepat2 laa ok..jangan laa cadangkan streamyx..takde talian tetap nih.ader cadangan lain?hehe

Namun begitu masih berkesempatan merayau ke blog kawan2 dan membaca komen2 n chat kat petak cbox jika tak 'failed'..ehe...

Nih menu 2 hari lepas kot..saja nak melepas rindu mengentri..
Takde gambar cam tak besh lak kan..huhu
Mi goreng nih sedap kan kalo letak udang banyak2 n goreng basah2 gitu..
Ada nak resepi ke?semua dah pandai eh..yg penting nak makan tuh kena perah limau baru selera nak makan..kalo nak pedas lecek lak cili api..pehhh

Sori laa ye..tak mekap2 pun nak buh gamba kat sini..nak makan baru nak amik gamba..haha..

Lepas nih try upload gambar untuk lusa punya n3..ekeke...takde la gurau jek.hehee...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 Komen Di Sini:

y@tiezaini @ KEMAMAN said... [Reply to comment]

salam sue ..byk menu udg kat sini ..mcm k.ti gak kalu goreng mee ..udang tuh mesti lebih .. :D

salamdariborneo said... [Reply to comment]

sue,mee goreng mengancam la.

LOVE said... [Reply to comment]

Sue! Nak mee goreng tuh! Adey sedapnya tengok!!! ;) How r u now??? Klu server prob mmg tensen kan! Cool Sue! hehe.

Cubit Eyana kejap erk! Aiks, lari plak! :)

Ann said... [Reply to comment]

wah sue...sama ler..tenet skrg makin menjadi² slownyer....dpt view blog pon alhamdulillah kan....dapnyer mee goreng...mintak sket..

ain said... [Reply to comment]

akak pun kdg2 facing d same problem gak. tgh2 loading, kuar page error!!! adusss, dh ler nunggu loading bertahun..tup..tup..error!!! memang hangin!!hehe

akak baru pas makan mee goreng gak!! beli la, buat takk!!hehe

SuRiEy TaFar said... [Reply to comment]

ishhh dah la perut tgh lapar nie.....buka page nie....terliur laaaaa.hihihi

maiyah said... [Reply to comment]

sdp tgk mee nih

Watierman said... [Reply to comment]

Tergugat Iman Akak yang sedang malas ni....sedapnya Sue...nak semangkuk ...boleh yer!!

HaSue said... [Reply to comment]

Kak y@tiezaini > lama x nampak akak..hehe..memang sedap kalo buh udang lebih kan kak...rasa udang tuh yg nambah kesedapan udang tu.. :)

salamdariborneo/kak maria > mengancam diet pun yer juge kak..hehe

LOVE > memang cool jer nih love..eyana memang suka larik2 skarang nih.hihi..

Ann > kat sana pun teruk eh ann?ramai org guna kot skrg.huhu...nak ke?dah abis laa..hehe

kak ain > akak pun leh error gak rupanya ek..hehe..

Suriey Tafar > kalo terliur kena buat laa maknanya tuh..hehe

kak maiyah > rasa pun sedap tuh kak :)

kak watie > boleh kak..boleh...amik ler,x cukup akak goreng lagik k..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...