Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, June 4, 2009

N3 pertama di bulan JUN...

Salam pertama di bulan Jun..heeee
Lama tak update blog wehh..
Maklum ler,duk kpg skrg nih ader2 jer aktiviti yg boleh menyibukkan diri sendiri dan sefamili..
Masakan2 kakak n ibu mertua yg dirindui...mmg x sempat2 jer amik gmbr nk jd n3..
Lusa nih sekampung akan bz..ade kenduri makan tahun yg akan diadakan..
Ada masakan2 kampung juge...wahhhh,best woo..

Sekarang malas nak naip pjg2...x smpt sgt nak merayau umah kengkawan..
Rindu jer nak ngendeng makan nih...
Tapi nampak gaya masa cuti2 nih memang masing2 nampaknya bizi dengan aktiviti keluarga..
Dan ramai yang balik kampung halaman eh...ader 1 minggu lebih lg..
Yang x balik kampung tuu.ehem2..sabar2 laaa yer...
Gi balik kampung berdekatan jelah ehh..ahak :P

Jap lagi nak gi bandar plak...nemankan my sis urusan ape ntah..
Adehh..jadik driver laa plak..uhuuu..
ctzura..meh laa turun bandar Miri!hihiii...

Ok..jumpe lagik!
Kalo rajin berlebihan,malam nih nak update lagi....rindu jer nak nyemakkan blog sendirik n merayau blog org..heheee
Walaupun line kat sini bleh thn gak mengongnya...eheee

P/s: Korang kenal sayur midin?
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

Mr PenyuBiru said... [Reply to comment]

ini pula komen pertama aku di blog ini di bulan jun. hehe

mummyseri said... [Reply to comment]

sayo midin tu pucuk paku ke?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

cuti balik kg yer?bestnya...sy tertunggu2 jugak n3 dr sue...menjeles nih sbb sue cuti2...

Farasela said... [Reply to comment]

alamak...cuti2 nie yg best...dgr org cuti, jealous tau...sbb sy cuti x byk...office kedekut...hehehehe...ini komen sy yg pertama utk Ha'sue... ;-)

HaSue said... [Reply to comment]

Mr PenyuBiru: mekasih2..aku lom sempat nak nyemak blog ko nih..nanti aku sergah kalo line ok.hahak

mummyseri: ader mase sue upload pic sayur midin tuh..org swk ramai yg kenal..ehee

Softtouch [Hanim]: Tq sudi tunggu my n3..terharu lak rasanyer..huuu...jeles ke?meh ler cuti2 sekali..hehee

Farasela: hah?jeles gak?meh ler cuti2 dua kali...ahak!tq sudi bg komen kat n3 nih eh..best2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...