Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, June 26, 2009

Nugget Sandwich

Alternatif lain menghidangkan nugget..
Kalo makan gitu jer,budak2 nih cepat buhsan..
Mana tak nugget lama dah kebekuan dalam esbox..huhu
Nih nak ngabiskan stok nugget yg mcm x abis2 dr kurun ke berapa ntah..

Bahan2: *boleh ubahsuai ikut selera
  • Nugget-Digoreng seperti biasa tp jangan terlalu garing
  • Roti-potong saiz nugget - sapu dengan marjerin kedua belah jika suka
  • Timun-potong bulat
  • Mayonis
  • Sos cili
  1. Nugget yg sudah digoreng,masih suam(kalo panas2 lg best)dibelah 2,sapukan mayonis..
  2. Susun roti,timun,sos cili dan roti lagi baru ditutup dengan nugget si atasnya..-tp sy buat selapis roti jer.
  3. Sedia untuk dimakan..
  4. SELAMAT MENCUBA
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 Komen Di Sini:

syahadah said... [Reply to comment]

wah bagusnya idea itu..anak saya mmg dh muak mkn nugget

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...