Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, June 12, 2009

Happy Birthday Afif Irfan-7 Thn

Salam hari Jumaat...
Nih dengan agak tergesa2..nak gak mengupdate blog gak..
Thanks pada yg sudi tinggalkan komen pada n3 lepas2 tu..n pd cbox..
Kalo ader yg tak ter reply,paham2 jelah yer...server dah mengong laa maknanya tuh..
InsyaAllah,akan dibalas juga..

Pada pengunjung yg baru berkunjung ke sini,jangan serik datang lg ehh..
Tak kira laa korang blogger atau dari lain2 agenda(friendster,facebook,myspace dsbgnya) atau yg bukan mana2 pun..timakasih byk2 ehhh..
Tanpa viewers..tak semangat jer nak update blog nih...tq2!

Seperti yg disebut sebelum nih,
Malam tadi sambut secara kecil2 an besday nephew aku yakni anak tunggal(wat ms skrg) kakak yg aku gi jemput aritu..
Memula x plan nak sambut...tp kat umah nih dah ader gak bahan2 wat kek...
Ader laa 2,3 bhn xder lg...
So sebelum singgah umah org ninggal tuh aku gi laa beli bhn2nya..
Tghhari tuh buat jap...dah nak sesi niup lilin,time tuh jugak baru nak decorate..
Tuh pasal takde nak icing2 dah..mmg express..
Lagipun aising2 mmg x digemari kat rumah nih..uhuu...

Layan pic je dulu eh..
Resepi aku post kemudian..tak nyempat2 nak naip n ingat bahan2 sebab aku main campak ikut suka jer mata memandang..sebelum nih dah buat beberapa kali dah kek yg sama...
Tapi kek nih memang sedap dan lembut...semua suka..puji diri nampak ekk.hehe
Bagus laa...tak ler lama2 duk di petisejukkan..hehe

Nampak tak tulisan tuh?Aku buat guna ceklat Crispy jer..malas nak deco2,yg belum tentu nak cantik hasilnya..hehe..

Besday boy sedia nak niup lilin...hehe..Err,deco yg ntah ape2 tu sila abaikn yer..ehe

Rupa kek yg sudah dipotong...nih pun 'pause' kakak yg sedang menghadap kek nih,nak amik pic...Kalo tak sure x sempat nak amik gambar..huhu

Aku doakan anak buah aku nih akan jadi seorg yg berguna untuk dia n keluarga..Jadi harapan ibubapa dan anak yg soleh..
Semoga dia cepat matang n cepat besar..hehe

Ingat lagi dia lahir masa musim FIFA..sebab tuh dinamakan Afif,disamping ada makna dalam islam juge..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 Komen Di Sini:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

sedapnya sue kek coklat tu...feveret kita tu...untung nyer irfan, untie sue buatkan utknya...kretip lah sue sbb sue letakkan coklat crisp tu untung decorate nama irfan tu...nyum2

kak ina kl said... [Reply to comment]

salam ha sue..cantik apa kamu deco kek tu..lain dari yang lain..

seronok kan jumpa member cyber ni..

love2cook said... [Reply to comment]

Belated Bufday Wishes to AFIF!!! ;)

HaSue said... [Reply to comment]

Softtouch [Hanim]:oo...peberet kek ceklat ekk..hehee..kretip ke?tuh takde idea dah tuh plus Malas nak wat icing2 dsamping x berapa disukai ramai..hehe

Kak ina kl: iyer laa kak..kek simple deconya.yg penting sume suke mkn..cantik pun kalo xde nak mkn membazir gak kan..(nk sdpkan ati sendirik..)hehe
Mmg best jumpa member cyber...hee

love2cook:Thanks bg pihak afif n mamanya..heehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...