Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Wednesday, June 24, 2009

Tags - My Baby

Salam..
Thanks sekali lagi pada kawan2.. yang bagi 'hadiah' kat n3 sebelum ini yg cukup bermakna utk aku di hari ulangtahunku thn nie..


Oklah,nih nak langsaikan hutang tag..
Dari Syakiela..dan kemudiannya dari CtZura

Tak suke gak nak tangguh2 kan kalo dapat tag..tapi memang tak nyempat2 nak buat..
Sori yer kalian berdua..ehee

Nih nak jawab nih..harap puas hati...x puas hati kalu,sila berdiam diri..ahak!

1. Anda sudah mempunyai berapa org anak & nyatakan Girl Or Boy???
> 'Baru' 3 orang.. 1 Ninja Boy 2 Powerpuff girls

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak??
>Tahun 2011! (cam konfiden jer..ahahak.Bila2 dah direzekikan,sukaaaa dpt baby)

3. Nyatakan nama anak anda & apa makna nama anak anda dlm Islam??
>Muhd. Amrie Zahrul
>Nur Salha Amylda
>Nur Salha Adryana

-makna nama anak2 nih aku ingat2 lupa..maklum dah tua2 nie kan..huehuee
Kalo tanya masa berpantang tuh laju jer aku jawab...fresh lagi kaekan..ehee..mahap yer,takut silap makna lak kalo main agak2 kang..

4. Siapakah yg memberikan nama anak anda??
>Aku cadangkan nama2,pilih sama2 ngan hubby..kakak ipar(ustazah) yg meluluskan. Siap check makna nama dalam islam..kalo kakak tuh x tau gak dier rujuk lak kat pakar bahasa arab kat sekolah dier ngajar tuh..kalo makna x best,kena tuko ler..hehe

5. Dari mana tercetusnya idea memberikan nama anak anda??
>Idea tercetus masa pregnant kan diorg ler...tercetus gitu2 jer

6. Sekiranya anda dikurniakan seorg lagi cahaya mata...apakah nama yg akan anda beri...
>Uish..kena tunggu pregnant laa baru tercetus idea..ekeke

7. Berapakah perancangan anak yg anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy???

>5 Orang, 2 Girls 3 Boys..InsyaAllah..

8. Bagi yg mempunyai anak lebih dari seorg...nyatakan jaraknya beza umur anak anda??
>Anak pertama dan ke 2->5 Tahun

>Anak Kedua dan ke 3-> 4 Tahun

9. Untuk kelahiran anak anda yg akan datang..anda nak Girl @ Boy?? Nyatakan sebabnya??
>Kalau boleh nak boys plak..

>Sebabnya,kan dah bgtahu kat atas tadi.. nak anak 3 boys,nih baru sorg..hahak

10. Apa ciri2 persamaan anda & anak anda??
>Errmm..apa ekk? Mudah menerima sesuatu yg baru kot..

11. Upload gambar anak anda untuk tontonan semua rakan blogger...

Eyana(9 months 10 days) yg ngah mgelongsor..mcm laa dah pandai ekk.hehe


Aksi bebas kakak(almost 5 yrs old) n abanglong(Almost 10 yrs old) kat restoran kfc..sebab ms tuh takde org kat tgkat atas.

12. Nak Tag???

>Dayangjack

>CikLinn

>Nana

>Sulela

>Love2cook

>Seri

>Sakura>emi

>Linda

Rasa nak tag sumer jer kgkawan sbb yg nak tau gak psl anak2 diorg..heee

*Bagi yg dah pernah jawab sila abaikan jer yer.. :)

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 Komen Di Sini:

~Firsya~ said... [Reply to comment]

eyana,,,,,cutenyeeeee...suke sgt tgk muke eyana,cute taw...bibir merah bak delime,hehe

love2cook said... [Reply to comment]

Haaaaa Love ditag ker??? kena letak gambo anak ker? ;)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

comelnya eyana..haah lah bibir dia merah..Asal masam muka tu syg...

HaSue said... [Reply to comment]

~Firsya~ :thanks..eyana tuh ngah kontrol ayu.org ngah tgkap gambar.ekeke

love2cook: it's up 2 u.. :P

Softtouch [Hanim]: Tq juga..ntah2 dier curik2 pakai lipstik x?ehehe..tuh muke mentennnn..org amik amba katekan..hii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...