Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, June 25, 2009

Award dr Syahadah..meh kongsi2..

Baru berkesempatan tepek awards comel nih..dari Syahadah,rakan blogging..ceria orangnya..hehe
Suka jugak melepak umah dier bace2 entry kalo berkesempatan..tengok keletah anak2 daranya yg comel2 tuu..

Thanks a zillion to Syahadah ye..ingat gak kat kiter..terharu nih.huu ;)

Now I have to follow the rules and the rules are : -

1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link.
>Aku terima awardnya beserta gamba yg dah dicopy n paste ke blog ini..tunaiiii!!hehe

2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award.

>Nak Share ngan semua viewers kat blog nih..tp kalo suruh amik mesti diorg malu2 kalo x sebut nama kan..huhu..
Jadi yg 15 org nih sudi2 laa amik ehh...
  1. Kak Nor
  2. Kak Mie
  3. Ika
  4. Ctzura
  5. Dayangjack
  6. Sunkist[Ida]
  7. Ita
  8. Hanim
  9. Nadrah
  10. Atiqah
  11. CikFrogy
  12. Ros [Onigiri]
  13. Love2cook
  14. Nana
  15. Linda
Thanks in advance..sebab sudi datang angkut awards nih..
Sila2 tepek kat blog memasing untuk keserian dan kesemakan blog anda..hehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 Komen Di Sini:

love2cook said... [Reply to comment]

Tenkiu Sue! Nanti Love letak kat umah Love...yoohhhooo!!!

syahadah said... [Reply to comment]

i ceria ke...
thanks jugak sbb berkawan dgn kita yg hina ni...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

thanx sue. Nnti sy buat yer..

HaSue said... [Reply to comment]

love2cook: ur welkam..tq sudi amik ye love

syahadah: iskhh...x baik tau.kite suke kawan ngan sumer org..mane lak hina..baik ati tuh

Softtouch [Hanim]:thanks ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...