Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, June 26, 2009

Al-Fatihah untuk Allahyarham Michael Jackson a.k.a Mikail Abdullah..





Pemergian raja pop ini pastinya menjadi kejutan besar para peminatnya dan seni hiburan tnh air..
Suka juga dengar lagu2 beliau walaupn x mengikuti sangat kisah peribadinya.
Aku baru tau rupanya dia dah convert to muslim pada november tahun lepas..
Mesti ramai peminat terkilan sebab hajat terakhir michael jack son nak buat konsert terakhirnya pada Julai ini x kesampaian..

Untuk berita lanjut,pepandailaa carik kat tenet ekk..
Sama2 kite sedekahkan Al-fatihah untuk allayarham dan semoga rohnya dicucuri rahmat.
Amiinnn
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 Komen Di Sini:

umi_e said... [Reply to comment]

Alhamdulillah... beliau meninggal sebagai seorang muslim...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

dulu masa sy bdk/remaja gitu, suka jgk ngan dia sbb dia mcm ensem sket..he he he..Tula rase mcm dgr rumuors dulu MJ ni islam tp bila dgr berita MJ meningga smalam konfius sket sbb nk ckp inalillah ker?tp sbb xsure kan sy diam jer ler..

love2cook said... [Reply to comment]

RIP buat MJ...the best POPStar ever lived....;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...